Porsgrund
Porsgrund baderom

Oppgradere eller pusse opp badet

Hvor langt skal du gå for å få et nytt utseende?

Av alle rommene i hjemmet er badet det de fleste ønsker å fornye. Men badet er også noe av det dyreste å pusse opp.

Badoromsoppussing kan være overveldende og varierer mye i pris, avhengig av omfanget av oppussingsplanene dine.
Les mer.

Men må du alltid totalrenovere for å skape et nytt utseende og en ny følelse? Kanskje ikke.

Gi badet ditt en makeover med 5 enkle trinn

Hvis du er ute etter minimal innsats og kostnad, men ikke ønsker å gå på akkord med det nye utseendet. Her får du fem tips til hvordan du kan få et nytt og stilfullt utrykk på badet uten stor insatts eller høye kostnader.

Frisk opp med nye elementer

Den enkleste og mest kostnadseffektive måten å gi badet ditt en makeover er med små rimlige erstatninger i tillegg til eksisterende produkter. Her er en liste over fem raske måter å friske opp badet ditt.

1. Bytt ut dusjforhenget

Vi vet alle at et dusjforheng er det mest økonomiske alternativet. Men de er ikke alltid det beste valget for å holde badet ditt fritt for vannsøl og kan bli muggen over tid. Bytte av dusjforhenget eller dusjskjerm er en enkel løsning som gir badet ditt et friskere utseende på mindre enn 5 minutter.

Sørg for å bytte ut dusjforhenget med jevne mellomrom, eller ta sjansen på å oppgradere dusjen med en ny dusjvegg. Kommer i ulike modeller og størrelser, bringer de raskt et friskt og ryddig utseende inn på badet ditt.

2. Oppdater belysningen

Hvis du velger riktig belysning på badet ditt, kan atmosfæren endre seg fullstendig. Det er ikke tilfeldig at å skifte baderomsbelysning er en av de vanligste måtene å friske opp badet.

Hvis du investerer i indirekte belysning, bør du vurdere å investere i dimmbar belysning eller integrert belysning, for eksempel et speil med bakgrunnsbelysning.

3. Endre og omorganisere

Mange av oss har ikke mye plass på badene våre. For å få mest mulig ut av oppussingen av et lite bad, kan smarte baderomsskap og lagringssystemer være en flott, budsjettvennlig løsning som raskt vil oppgradere badets stil og funksjonalitet.

Baderomsskap gir større lagringsalternativer for baderomsproduktene dine og skaper et rent og organisert utseende. Samtidig som det sparer verdifull plass på mindre bad.

4. Oppgrader servanten din

Hvis du vil gå litt lenger, kan en ny servant raskt forvandle utseendet på badet ditt. Når det gjelder form, er det ingen grenser.

Trenden er på vei mot organiske og naturlige former. Mykt avrundede, ovale eller ellipseformede servanter kan gi en helt nytt utseende på badet. Du kan se hele sortimentet vårt her.

5. Oppgrader toalettet

Eldre toaletter kan bruke opptil 13 liter vann per skylling. Det blir til en betydelig mengde vann hver dag.

Vurder å investere i et nytt, mer effektivt og miljøvennlig toalett. Ikke bare skaper det en ny baderomsopplevelse, men det reduserer også det totale vannforbruket og kostnadene i det lange løp.

Hvis det ikke er noen vei utenom renovering?

Hvis du har armaturer som lekker eller installasjoner som har stort behov for utskifting, kan du vurdere en totalrenovering av badet. En helt ny planløsning med nye fliser, nye rør og nye baderomsinnredninger.

Noen ganger er det ingen vei utenom. Men det er vanskelig å gi et estimat på hva oppussingen vil koste. Det kan innebære å rive opp gulvet, skifte ut produkter eller legge nye strømledninger.

Kostnaden for en profesjonell rørlegger, mengden arbeid som kreves og materialene som brukes, varierer avhengig av om det handler om å pusse opp et lite bad eller om det er et større prosjekt.

Det er mye å vurdere, inkludert prisen på oppussing og badets størrelse. Hvis du bestemmer deg for å gå for full oppussing, sørg for å få en klar oversikt over prisen på oppussingen av badet ditt.

Å oppdatere badet ditt trenger ikke å være dyrt eller tidkrevende. Du trenger ikke alltid å planlegge stort når du vil oppgradere baderomsopplevelsen. Sjekk baderomstrender, samle baderomsinspirasjon og gjør små endringer, bytt ut visse produkter og legg til det du liker for å lage et bad som passer deg og din personlighet.

Finn inspirasjon til å oppdatere badet ditt.


Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Flere inspirasjonsartikler og designtips