Porsgrund Elegant baderomsmøbler

UNNGÅ BAKTERIEFELLER PÅ BADEROMMET

Å holde baderommet fritt for bakterier er mer relevant enn noensinne. Hendene skal vaskes grundig og ofte, og baderommet skal rengjøres. Følg disse enkle råd og unngå bakteriespredning i hjemmet.

Fokuser på de riktige stedene

Selvom vi er gode til å være oppmerksomme på hygienen, så gjemmer bakterierer seg på steder vi ofte overser, som det er lett å gjøre noe med. Et godt sted å starte er dørhåndtaket, stikkontakter og trykknappen på toalettet, som blir berørt daglig.

Gjør håndkleskift til en rutine

Håndkleet på baderommet som alle tørker hendene på etter vask, er en stor bakteriefellene. Heldigvis er det lett å gjøre noe med. Legg inn en fast påminnelse på telefonen, slik at du skifter regelmessig og det ikke går alt for lang tid mellom hver gang.

Noen feller kan håndteres av teknologi

Å gjøre baderommet berøringsfritt er en enkel måte å slippe for mange bakteriefeller, og det er ikke så vanskelig som det høres ut som. F.eks. kan trykknappen på toalettet ofte enkelt skiftes ut med en sensor som automatisk skyller når hånden holdes over. Eller vann i kran kan kan aktiveres av bevegelse.

Vil du vite hvilke Porsgrund toalettmodeller du kan få med sensor?

Telefon på toalettet

De fleste av oss tar mobilen med på baderommet og vi vet alle sammen at det er en bakteriefelle, som ikke bare sprer bakterier på baderommet, men også i resten av huset. En god løsning er å plassere sprit på baderommet og bruke toalettbesøket til å få spritet telefonen.

Velg baderomsprodukter som er enkle å rengjøre

Hvis baderommet skal renoveres, er det flere viktige valg som kan gjøre livet lettere i forhold til rengjøring de neste årene fremover. Velg et toalett uten skyllekant, så kan ikke bakterier gjemme seg i skålen. Velg en servant med glatte overflater, så såperester ikke ligger igjen når hendene er vasket.

Vær oppmerksom på kvaliteten. Toaletter, servanter og andre produkter i porselen kan se like ut på overflaten, men det kan være stor forskjell på kvaliteten. Velger man ikke et kvalitetsprodukt, vil de neste årene gå med til unødig tid på ekstra rengjøring, fordi smusset er ikke mulig å få bort.


Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!