Geberit Sigma berøringsfri betjeningsplate

Det smarte baderommet er her

Gjør badet ditt berøringsfritt

COVID-19 pandemien har fått oss alle til å tenke mer på håndhygiene og hva vi kommer i kontakt med i løpet av dagen. Derfor har offentlige steder, fra flyplasser til hoteller og restauranter, begynt å pusse opp badene slik at de har berøringsfrie løsninger. Dette gjøres fordi, ved å fjerne behovet for å berøre kraner, toaletter, såpedispensere og dørhåndtak kan man redusere spredningen av bakterier og virus - og gi badene et friskere, renere utseende.

Men dette gjelder ikke bare på offentlige baderom, det samme gjelder i hjemmet. Derfor er det flere og flere som velger berøringsfrie løsninger når de skal designe et nytt bad, eller bare gi badet en hygienevennlig oppgradering. Leter du etter inspirasjon til et berøringsfritt bad, ta en titt på noen av de mest populære berøringsfrie løsningene.

Porsgrund sensor skylleknapp

Berøringsfritt toalettskyll

Sensordrevne skylleknapper lar familien skylle ned med en håndbevegelse, og forhindrer dem fra å komme i kontakt med det stedet i huset med mest bakterier. Ikke bare forhindrer automatiske skyllinger spredning av bakterier, men de kan også programmeres til å levere en forhåndsbestemt mengde vann, noe som reduserer vannforbruket.

Våre berøringsfrie skylleknapper er også hygieniske og enkle å rengjøre.
Berøringsfri kran

Berøringsfrie kraner

I følge det anerkjente amerikanske medisinske senteret Mayo Clinic, kan "dråper med forkjølelses- og influensavirus være smittsomme i flere timer, avhengig av hvor de lander. Virus forblir vanligvis aktive lenger på rustfritt stål, plast og lignende harde overflater enn på stoff og andre myke overflater. ”

Bevegelsesaktiverte sensorkraner forhindrer familien din i å måtte berøre kranhåndtakene og plukke opp hverandres bakterier. Berøringsfrie kraner lar deg også spare vann ved å begrense tiden det renner og sikre automatisk avstenging. Et bredt utvalg av stilige infrarøde, tradisjonelle og veggmonterte kraner er tilgjengelige.

Porsgrund baderom

Berøringsfrie lysbrytere

Lysbrytere er noen av berøringspunktene med høyest trafikk i hjemmet. Lys med bevegelsessensor økte i popularitet før pandemien, og salget har steget siden.

Og hvorfor ikke? De er relativt billige, enkle å installere og er et lite tiltak for å bekjempe spredningen av bakterier og virus. Ikke glem å se etter speil med bakgrunnsbelysning med sensorbrytere.
Porsgrund baderom

Berøringsfrie såpedispensere og søppelbøtter

Såpedispensere vil i like stor grad som lysbrytere, samle bakterier. Vi er vant til å se dem på offentlige steder, men det er også en mengde fine og rimelige berøringsfrie dispensere tilgjengelig for hjemmet.

Og med en berøringsfri søppelkasse, kan du unngå å forurense dine rene hender ved å berøre et skittent lokk. Igjen, en hel rekke alternativer er tilgjengelige, inkludert sensor og fotpedal.

Enten du pusser opp badet ditt eller ønsker å lage et renere og mer hygienisk baderom for familien din, bør du vurdere å velge berøringsfrie løsninger. Med så mange smarte og fine løsninger å velge mellom, kan det ikke gå galt.

Den berøringsfrie generasjonen er her

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Porsgrund brosjyre