Porsgrund baderom

LAG ET BAD SOM INVITERER TIL RO OG VELVÆRE

I dag er det igjen fokus på å skape trivselsopplevelser i hjemmet, og badet skal være et luksusrom, med plass til avslapning og refleksjon – gjerne med husets beste utsikt.

Badet som oppholdsrom

Aldri har vi tilbrakt så mye tid hjemme som vi har gjort de siste årene. Den ekstra tiden har gjort at boligen og ikke minst badet blir sett på med nye øyne. Badet er et rom hvor man stenger omverdenen ute, både bokstavelig og mentalt. Det er ikke lenger bare et praktisk rom, men et rom for alenetid og velvære. Plutselig er det tid for hjemmespa, og uansett om badet er stort eller lite, kan det enkelt gjøres.


Møt Katrine Roug

Trend- og merkevareekspert Katrine Roug hjelper kjendiser, enkeltpersoner og bedrifter med å skape den rette stilen.

Hos Porsgrund er det Katrine som blant annet står for stylingen av mange av baderomsmiljøene i våre kataloger. Katrine er alltid i forkant a…

Se vår 2023 katalog

Badstue, spa og badekar er på vei tilbake

Den klassiske badstuen som de fleste av oss kjenner fra 60- og 70-tallshus gjør comeback. Trendmessig ser vi også at flere og flere velger å få installert badekar på nytt. Badekaret er en tidløs klassiker og en hverdagsluksus, hvor tiden står stille en stund når kroppen omfavnes av det tempererte vannet.

Hjemmespa på små bad

Hvis du ikke har plass til verken badstue eller badekar, fortvil ikke. Det lille badet kan også enkelt gi ro og velvære. Med noen få elementer kan du skape en spa-følelse. For eksempel duftpinner og deilige såper, et fotbad med badeballer, musikk for å skape en avslappende atmosfære, myke håndklær eller badekåper.

Trenger du å pusse opp?

Skal du gjøre en større oppussing er luksusartikler som gulvvarme og et godt dusjkabinett i glass som holder på dampen mens du er i dusjen gode investeringer.


Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Flere inspirasjonsartikler og designtips