Porsgrund
Porsgrund baderom

Hvorfor du bør velge et baderomsspeil med lys

Magien med opplyste speil og speilskap

Lysets utforming har stor effekt på hvordan vi har det hjemme. I Norden optimaliserer vi belysningen vår for å dekke vårt daglige behov for lys.

I hjemmet velger vi i økende grad smart belysning som motvekt til de korte dagene med dagslys og for å få oss gjennom vintermånedene. Dette gjelder selvfølgelig også på badene våre.

Lys kan være enkelt, diskret og ydmykt. Samtidig kan det understreke, skape fokus og vise kontraster. På badene våre vil vi vanligvis ha begge deler. Lyset vårt skal være funksjonelt, men det skal også skape en varm, hyggelig atmosfære.

Så hvordan kombinerer du det beste fra begge verdener?

Se hvordan moderne baderomsspeil kan hjelpe deg med å skape den perfekte baderomsatmosfæren.

Det spesielle lyset på badet

Å finne den perfekte belysningen på badet ditt handler ikke bare om å installere flere lyskilder. Det handler om å skape den perfekte atmosfæren med riktig valg av naturlig og estetisk lys.

Bla deg lengre nedover for å lese alt du trenger å vite om baderomsspeil med lys.

Baderomsspeil med belysning

Hvis det er ett sted i huset hvor vi vil se oss selv ekstra tydelig, er det på badet. Når vi står foran speilet på badet, ønsker vi ikke dårlig lys som kaster skygger i ansiktet vårt.

Opplyste speil og speilskap med belysning blir stadig mer vanlige på badene våre, og gir det funksjonelle lyset vi trenger for våre baderoms rutiner, samtidig som det gir myk, varm, dekorativ og indirekte belysning.

Baderomsspeil med eller uten lys

Enten de er runde, små eller store, er baderomspeil med integrert lys ikke forskjellig fra vanlige speil du normalt monterer på badet ditt, bortsett fra at de kommer med integrerte LED-lys.

De er tilgjengelige både med belysning øverst i speilet og som et rektangulært felt på hver side av speilet.

Dette smarte oppsettet av lyskilder sørger for at din daglige baderomsrutine ikke påvirkes av dårlig belysning eller skygger, mens en mer subtil belysning i bunnen av speilet ditt kan bidra til en koselig baderomsatmosfære.

Det fantastiske med speilskap med lys

Hvis du ønsker å ha alt på ett sted, kan du også kombinere speilet med et baderomsskap.

Speilskap med LED-belysning finnes i forskjellige størrelser og former, inkludert dører som har speil på begge sider. Plassen i skapet er perfekt for sminke, tannbørsten og andre ting du vil ha innenfor rekkevidde.

LED-lyset på toppen av baderomsskapet sørger for den perfekte balansen mellom mykt lys som skaper atmosfære på badet og lyset du trenger for dine daglige rutiner.

Enten det er baderomsspeil eller speilskap med lys, er LED-belysning en fin måte å redusere energiforbruket på, da LED-lys er spesielt miljøvennlige og er kjent for sin levetid og holdbarhet.

Så hva venter du på?


Baderomsspeil og speilskap er tilgjengelige i forskjellige former og størrelser. Du velger stilen du liker og finner den rette balansen mellom design og funksjonalitet.


Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Flere inspirasjonsartikler og designtips