Baderomstrender moodboard

Planlegg ditt nye baderom

Tre enkle trinn for å gjøre drømmen din til virkelighet

Det tar tid å planlegge oppussing av baderommet. Med mindre du er håndtverker eller har vært gjennom prosessen et par ganger før, kan hele prosessesen og alle beslutningene være overveldende. Men med riktig planlegging kan baderomsprosjektet være en morsom, kreativ og givende opplevelse, fra å finne ditt favoritt baderomsdesign til å bestemme baderommets utforming og velge møbler og baderomsprodukter til ditt nye baderom.

La oss ta en titt på hvordan du kan komme i gang:

1. Sett opp et budsjett

Enten du pusser opp badet eller lager et nytt bad fra bunnen av, anbefaler vi at du tidlig i prosessen finner ut hvor mye du er villig til å investere – bare et estimat. Dette vil hjelpe deg med å prioritere hva som er veldig viktig for ditt nye bad. Og det vil hjelpe deg med å styre avgjørelsene dine rundt baderomsdesign, møbler, inventar og funksjoner: skal det være plass til et badekar hvis budsjettet ditt tillater det, eller skal du velge dusjhjørne for å spare.

2. Planlegg badets utforming

Tegn det nye badets utforming på et ark. Marker dører og vinduer før du går videre til større elementer, for eksempel badekar og servant. Prøv å plassere dem i forskjellige hjørner av rommet eller på motsatte sider, bare for å se hvordan rommet ser ut.

Plasseringen av dusj og toalett bestemmes vanligvis av de eksisterende rørinstallasjonene. Hvis du ikke trenger å flytte installasjoner, vil kostnadene bli lavere. Du har fortsatt frihet til å bestemme hvor de andre elementene skal stå.

3. Bestem deg for en baderomsstil

Start med å samle bilder fra magasiner og blogger med baderomsdesign, som fanger oppmerksomheten din og gir deg inspirasjon. Se på bildene for å finne ut nøyaktig hva du liker med dem. Er det fargen på veggene, den hyggelige belysningen eller de moderne materialene? Ta en titt på våre Pinterest moodboards for bad og ta en titt på de forskjellige kategoriene.

Bli på Pinterest for å lage dine egene moodboards hvor du kan samle favorittbildene dine etter tema. Finn ut hvilken stil du liker. Liker du det industrielle utseendet? Da kan du lage et moodboard for det. Ønkser du en minimalistisk nordisk stil? Lag et moodboard rundt det. Del det med familien din for å få ideene deres. Så lenge du holder deg tro mot deg selv og din indre designer.

Pinterest

Finn et baderomsdesign som passer til din stil


Planlegg ditt nye bad

Nå som du har bestemt deg for å bygge et nytt bad eller pusse opp et eksisterende, er det godt å holde seg til en godt strukturert plan: velg riktig sted og sett opp et budsjett først. Så kan du ta for deg detaljene og kose deg med å finne frem til ditt favoritt baderomsdesign.

Vil du diskutere ditt nye bad med fagfolk?


Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Flere inspirasjonsartikler og designtips