Hva er Fresh WC-duftstav?

Porsgrund Fresh WC-duftstav er et alternativ til en synlig WC-blokk i toalettskålen. Produktet motvirker kalk og belegg i toalettet.

I tillegg sørger Porsgrund WC-duftstav for en frisk duft i og rundt toalettet og skaper et mer innbydende baderomsmiljø. Du kan velge mellom to dufter: Ocean og Lime. Finn ut hvilken duft du liker best. Hver pakke inneholder 5 duftstaver.

Hvorfor bruke Porsgrund Fesh WC-duftstav?

Alle toaletter fra Porsgrund har glasurbelegget Porsgrund Smart-glasur. Det har en glatt og svært tett overflate som sørger for at skitt og kalk ikke fester seg så lett. Hvis du i tillegg bruker Fresh WC-duftstav i toalettet, vil det bevare overflaten og holde den ren lenger, slik at du ikke trenger å ta en grundig vask like ofte. Vi anbefaler imidlertid en grundig vask av toalettet hver uke. Se vår vaskeguide her.

Slik virker Porsgrund Fresh WC-duftstav

Duftstavene fungerer på samme måte som WC-blokker og toalettrensere, men de er ikke synlige i toalettskålen. Porsgrund Fresh WC-duftstav plasseres i stedet i beholderen under skylleknappen. Hver gang du trykker på skylleknappen, doseres frisk duft og vaskemiddel ut i toalettvannet. Vannet i toalettskålen får en blå eventuell grønn farge, noe som er et tegn på at duftpinnen virker.

Hovedforskjellen mellom en WC-blokk og en Fresh WC-duftstav er at WC-blokken rengjør toalettskålen best der den henger, mens såpen fra duftstavene fordeles i systemet. Den løses opp i vannet og blir dermed jevnere fordelt i toalettskålen. Dette gir en grundigere rengjøring som reduserer bakterievekst, kalk, belegg og dårlig lukt.

Til hvilke toaletter passer Porsgrund Fresh WC-duftstav?

Fresh WC-duftstav passer til de nyeste toalettseriene fra Porsgrund: Glow og Seven D. Innholdet i en duftpinne varer i anslagsvis 60-80 skyllinger for en familie på fire. Når vannet ikke lenger er blått/grønt, er tabletten brukt opp og det er på tide å sette en ny Fresh WC-duftstav i beholderen.

Vannet blir ikke blått/grønt når jeg bruker Fresh WC-duftstav

Det kan hende at vannet i toalettet ikke blir blått/grønt når du skyller ned. Dette problemet kan oppstå hvis:

1. Det er flere dusftstaver i beholderen samtidig. Det skal bare være én.

2. Den nåværende dusftstaven er fortsatt ikke brukt opp.


Når det er flere duftstaver i beholderen, klumper de seg sammen og slutter å fungere.

Problemet løses enkelt ved å rengjøre den blå beholderen (under skylleknappen) der duftpinnen er plassert. Ta først ut duftpinnen og vask deretter beholderen med varmt vann. Deretter kan du sette en ny Fresh WC-duftstav i beholderen.

Blå striper i toalettskålen

Noen oppdager at blåfargen fester seg i toalettskålen og vil kanskje tro at toalettet har begynt å renne. Heldigvis er det sjelden det som er tilfellet. Det skyldes heller ansamling av kalk som ikke har blitt fjernet, og dessverre gjør blåfargen det enda tydeligere. Men med en grundig rengjøring forsvinner det raskt.

Hvor får jeg kjøpt Fresh WC-duftstav til toalettet mitt?

Fresh WC Sticks fås kjøpt i de fleste rørleggerbutikker og på nett, og i tillegg selger mange dagligvarebutikker og byggevarehus Domestos Fresh WC-duftstav.

For å gi Porsgrund Fresh WC-duftstav lengre levetid, anbefales det å oppbevare dem på et tørt sted. Det vil gi dem bedre holdbarhet og høy effektivitet.

Lær mer