Baderomstrender moodboard

Materialer og fargetrender til baderommet

Hvilke farger skal du velge på badet?

Som mange av oss har du sannsynligvis tilbrakt mer tid i hjemmet i 2020 og 2021 enn du vanligvis gjorde. Som et resultat kan du ha blitt enda mer bevisst på fordelene ved å bo i et godt designet og innbydende hjem. Og når det kommer til badet ditt, designet for avslapning – enten det er et forfriskende bad om morgenen eller et varmt på slutten av dagen – kan fargevalget ha stor innvirkning på hvordan rommet påvirker humøret ditt.

Så hvis du vurderer hvordan du skal oppgradere badet ditt, kan det å se på nordiske fargetrender være med på å sette stemningen. Fordi vi vet at vi alle bør rette fantasien vår nordover for den mest oppnåelige, men likevel elegante baderomsinspirasjonen.

Les videre for ideer om både farger og gode planter til badet.

Fargetrend 1: Det naturlige nordiske utseendet

I de kommende årene kan vi se at varme sandfarger, rolige grønne toner og trelignende nyanser av brunt blir mer populært.

Vær forsiktig: Husk at fargen kan gi forskjellige effekter, avhengig av om den blir møtt av matte eller blanke overflater. Så før du bestemmer deg for en ny farge på veggen, bør du vurdere helheten. Spør deg selv hvilken type baderomsmøbler og baderomsporselen som kan utfylle fargen på badet ditt.

Spesielt i Norden kan et lettere og lysere oppsett med rene kontraster mellom veggfarge og andre gjenstander være et godt valg. Naturlige materialer som tre eller naturstein, fungerer fantastisk godt med de myke nyanser av sandfarger eller grønne toner.

Se for eksempel for deg et treskap plassert mot en hvit vegg eller dekorative elementer av bambus, rustikk tre eller sandstein plassert foran en mørkegrønn vegg.

Porsgrund baderom

Fargetrend 2: Det nordiske elegante utseendet

Nordisk design handler om å holde ting minimalt, en trend som vedvarer etter et urolig 2020. Hvis du velger et enklere, mer elegant utseende, kan en grå nyanse på veggen være riktig for deg.

Mens lyse gråtoner er perfekte for å skape en diskret, minimalistisk atmosfære, kan mørkere gråtoner gi deg det elegante utseendet.

Hvis du vil få inn litt farge på badet ditt, gir grå vegger en flott base for å skape kreative uttrykk med sterke, dristige farger i detaljene.

Kanskje en blå vase til planten ved vinduet, eller et fargerikt kunstverk som fyller en del av en grå vegg. Små og fargerike gjenstander kan gi et snev av lekenhet mens de opprettholder den generelle elegansen.

Porsgrund baderom

Fokus på kvalitet

Uansett hvilket design du bestemmer deg for, må du sørge for at du investerer i produkter som er designet for å se bra ut i mange år framover, og som ikke vil slites ut i nær fremtid.

Essensen i nordisk design handler om langvarige og tidløse produkter. Velg baderomsmøbler som er bygget av naturlige materialer som tre - dette passer inn i både det naturlige og elegante baderomsdesignet.

Nordisk design betyr også at du ikke overdriver dekorasjon og unødvendige ting. Når vi følger de nordiske trendene, er det viktig å utnytte plassen rundt oss godt og tenke seg om to ganger før du legger til det ekstra tilbehøret.

Porsgrund baderomsmøbel

Gode ​​baderomsplanter

De siste årene har naturen kommet mer i fokus, blant annet med å tilbringe mer tid i naturen, men huseiere begynner å bringe naturen inn ved å fylle hjemmene sine med planter.

Vi foreslår at du unngår sukkulenter, som foretrekker tørrere klima og i stedet velger bambus, eukalyptus og orkideer. Disse plantene trives i fuktige omgivelser og tåler både høyere og lavere temperaturer.

Porsgrund baderom

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Porsgrund brosjyre

Flere inspirasjonsartikler og designtips