Hvordan finne reservedeler?

Kan jeg kjøpe Porsgrund-produkter direkte fra Porsgrund?

Forbrukere kan ikke kjøpe toaletter, servanter eller dusjløsninger direkte fra Porsgrund. Vi selger våre produkter utelukkende til grossister, rørleggere og forhandlere.

På Porsgrunds nettside finner du en oversikt over produktene våre i online katalog. Hvis du trenger inspirasjon for å designe nytt bad, finner du bad i nordisk stil i vårt inspirasjonsunivers her på nettsiden. I tillegg kan du finne inspirasjon for moderne baderomsinnredning i de ulike brosjyrene våre. Katalogene finner du her.

Ved hvert produkt blir det opplyst om produktnummer og pris inkl. og ekskl. mva. Du kan bruke produktnummeret dersom du ønsker å bestille produktet via din rørlegger eller fra en forhandler.

Hvis du vil se produktene montert før du velger hvilket produkt du vil ha, er du velkommen til å besøke vårt showroom. Her er vi tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du har om produktene våre. Du finner vårt showroom her.

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt ombyggingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Porsgrund brosjyre

Porsgrund forhandlere

Ønsker du å kjøpe et Porsgrund-produkt må det gjøres hos en av våre forhandlere eller gjennom en av våre installatører. Du finner også et mindre utvalg av våre produkter i byggemarkeder og andre gjør-det-selv-butikker. Vi har samlet en liste over forhandlere over hele landet her.

Hvor kan jeg kjøpe Porsgrund reservedeler?

Vi har laget en nettside eksklusivt med vårt utvalg av Porsgrund reservedeler. Siden fungerer litt som en nettbutikk, men uten at du kjøper noe. Du kan skrive ut en liste over akkurat de delene du trenger, og deretter ta den med til din rørlegger eller forhandler.

Skulle du ha behov for å bytte ut en reservedel til toalettet, servanten eller et annet Porsgrund-produkt, bør du kontakte rørleggeren eller de som solgte produktet til deg. Les mer om vår garantipolicy her.