Porsgrund baderom

Et rom helt for deg selv

Gjør badet til ditt eget

Alt for ofte tenker vi på badet vårt som et praktisk rom som vanligvis deles med flere medlemmer av husstandene våre og hvor det er en høy frekvens av daglig trafikk.

Men for mange av oss har det blitt mer enn bare et praktisk rom. Badene våre brukes ikke lenger bare ved behov.

Det er et sted man kan oppholde seg. Faktisk bruker en gjennomsnittlige voksen 416 dager av livet på badet. Det er mer enn et år av våre liv. Så hvorfor ikke få mest mulig ut av den tiden?

Her er en trinnvis guide til hvordan du kan gjøre badet ditt til ditt eget.

1. Baderomsdesign - Balansen mellom funksjonalitet og komfort

Det perfekte baderomsdesignet er mye mer enn dekorative elementer og baderomsmøbler. Å designe et rom til deg selv betyr å sikre maksimal komfort og funksjonalitet.

Og en viktig del av dette er å skape et sunt og rengjøringsvennlig bad. For å gjøre rommet til mer enn bare et bad, sjekk badet ditt og se etter ting som trenger en oppgradering.

Dette kan omfatte å bytte ut det gamle dusjhodet eller oppgradere en gammel løsning med en mer moderne og effektiv løsning. Faktisk kan mange produkter skiftes raskt ut, uten at du behøver å engasjere en rørlegger.

Les mer om enkel rengjøring

2. Finn ditt eget baderomsdesign

Å lage et bad helt til deg selv innebærer også å finne en unik stil som skaper atmosfæren du trenger for å slappe av og føle deg hjemme på badet ditt.

Enten det er en tradisjonell, moderne eller luksuriøs stil som gjør dagen din bedre, her er hvordan du lager et rom bare for deg:

DET TRADISJONELLE BADET
Komfortable baderomsmøbler og skinnende overflater på tradisjonelle bad kan gi badet ditt en tidløs og klassisk eleganse.

Vurder å kombinere mørkere nyanser av blått, brunt eller grått med møbler i antikk stil eller bruk dekorative elementer som baderomsmøbler i tre.

En sunn blanding av klassisk design og dekorative detaljer skaper en avslappende atmosfære, som du vil sette pris på etter en travel dag.

DET MODERNE BADET
Strømlinjeformet design og nøytrale fargepaletter er karakteristiske for mange moderne bad.

Fokus på rene detaljer skaper et subtilt, minimalistisk uttrykk. For å finne de riktige baderomsmøblene og andre produkter, er det aldri en dårlig idé å følge de nyeste baderomstrendene.

Det digitale interiørmagasinet Houzz trekker frem flytende baderomsmøbler, dusjdører i glass, frittstående badekar og moderne rammeløse speil som hovedelementene på det moderne badet.

I tilegg gir innovative design som vegghengte toaletter, skap og servanter eller moderne, berøringsfrie toalettskyll, et elegant og ryddig utseende på badet ditt - og tankene dine.

DET LUKSURIØSE BADET
Badet ditt er kanskje det rommet i huset der du ønsker å skape følelsen av velvære og luksus. Hvis ditt nåværende baderomsdesign ikke gjenspeiler dette bildet, er det på tide med en baderomsfornyelse. Slik at du kan få det luksuriøse badet du fortjener.

Likevel kan avanserte designideer som frittstående badekar og store baderomsmøbler være vanskelig å implementere på små bad. Heldigvis kan luksusfølelsen også komme fra kvalitet og funksjonalitet.

Tenk på luksusen til sensorteknologi som reduserer berøringspunktene på badet, hvor det kan samle seg mange bakterier slik som betjeningsplaten. Eller luksusen av den perfekte baderomsbelysningen, som er lys nok til morgenrutinen din, men som også skaper en avslappende atmosfære når du har behov for det.

3. Legg til ditt personlige preg

Uansett hvilket baderomsdesign du velger, er det viktig å skape en koselig baderomsatmosfære.

Å legge til dekorative elementer og lagringssystemer, for eksempel bokser til dine toalettartikler, kan forenkle morgenrutinen din og gi den siste personligheten badet ditt trenger for at det skal bli ditt eget.


Noen ganger trenger vi alle et rom for oss selv – for å slappe av, finne ny energi, starte en ny dag eller roe ned etter en travel dag. Så hvorfor ikke gjøre badet til et slikt sted?

Trenger du et rom for deg selv?


Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Flere inspirasjonsartikler og designtips