Porsgrund bad på hytte

Finn baderomsdesignet som passer best til din stil

Lag et unikt baderom til din familie

Hvis du som mange av oss, har tilbrakte mesteparten av det siste året innenfor husets fire vegger og har flyttet rundt på møbler, har du sikkert også lurt på hvordan du kan få designet på badet helt riktig. Kanskje du har blitt inspirert til å forvandle rommet til et innbydende rom, hvor du vil tilbringe mer kvalitetstid.

Hvis du mangler inspirasjon, har du kommet til riktig sted. La oss gi deg litt baderoms inspirasjon til ditt neste prosjekt, uansett om du skal pusse opp hele rommet eller bare oppdaterer baderomsdesignet.

En følelse av luksus

For de som liker å besøke det lokale spaet for å slapper av, kan et luksuriøst bad være det perfekte baderomsdesignet. Selv om vi kanskje gjetter hva elementene i et luksuriøst bad er, kan vi se på noen få definerte elementer:

Masse plass – Enten du pusser opp badet helt eller bare fornyer baderomsdesignet ditt, prøv å ikke fylle opp badet med unødvendige gjenstander. Hold det rent, enkelt og romslig – med bare det som er mest nødvendig.

Et badekar– Hvem liker ikke et varmt bad etter en lang dag? Badekar er flott for de som ønsker å legge til et snev av spa-følelse på baderommet. Det er mange forskjellige design, og hvite frittstående badekar er spesielt populære.

Optimal belysning – For å skape den luksuriøse baderomsfølelsen, er lys minst like viktig som selve designet: invester i dimbare lamper og varmhvit belysning.

Porsgrund baderomsmøbler

Nordisk-inspirert design

Den skandinaviske estetikken kan tilføre enkel eleganse og stil til det moderne badet: forkjærligheten til nøytrale toner, rene linjer, funksjonelle elementer og å slippe naturen inne i hjemmet.
Slik ser et nordisk moderne bad ut:

Naturlige elementer – Tre er et vanlig materiale som bidrar til å skape et vakkert baderomsdesign og et avslappende miljø. Vurder tregulv og skap, samt bambus tilbehør som matter og skittentøyskurver.

Mange planter – Ikke glem å dekorere badet med grønne planter, som tåler et fuktig miljø. Orkideer og bambus er blant våre favoritter.

Godt utformede toaletter – Ikke to toaletter er like, og et godt designet toalett er bedre å se på og lettere å holde rent. Velg en vegghengt modell eller et toalett uten skyllekant for å være ekstra elegant og hygienisk..

Porsgrund baderom

Et tidløst utseende

Det tidløse utseendet til et klassisk, men likevel moderne baderomsdesign vil vare i årene som kommer. Tenk på appellen til en unik fargepalett sammen med smart innventar på et moderne bad. Her tar vi for oss det essensielle for et tidløst baderomsdesign:

En unik fargepalett – Vi anbefaler en velbalansert blanding av tidløse baderomsmøbler og inventar. Dette lar deg eksperimentere med en verden av farger og toner for veggene dine, som vil gi badet ditt liv.

Berøringsfrie funksjoner – Med teknologi som i økende grad gjør et inntog i våre hjem og fornyet fokus på hygiene. Er det mange som velger berøringsfrie elementer til deres moderen bad, inkludert kraner og toaletter.

Kun det nødvendige – Et speilskap, et badekar eller en dusj, en servant, et toalett og en oppbevarings enhet. Sørg for å holde badet ryddig og minimalistisk, hvor alle elementer har et klassisk utseende og et design som vil holde innredningen tidløs.

Porsgrund baderomsmøbler

Rustikk utseende

Hvis du ønsker å endre litt på det tradisjonelle mens du fortsatt holder badet innbydende og jordnært, kan et rustikt bad være noe for deg. Hvis du ikke er interessert i nordisk design, la oss ta en titt på noen få funksjoner som vil gi baderomsdesignet ditt et rustikt utseende:

Naturlige­ materialer – Grove teksturer, uferdige materialer og naturlige elementer er kjernen i et rustikt design. Gå for en servant bygget av naturlig kalkstein, eller en autentisk låvedør i tre.

Vintage detaljer - Et rustikt bad har kanskje ikke mye av de nordiske funksjonene nevnt ovenfor. Velg heller vintage funn fra ditt lokale loppemarked: plukke opp gamle speil, terrakottavaser, treskap eller lignende.

Trevegger - hvis du ønsker å gjøre mer enn en enkel oppdatering, er trevegger rustikke og varme, noe som gir badet ditt utendørs følelsen.

Porsgrund møbler

Design bad for alle

Noen ganger skal det ikke mye til for å lage et baderomsdesign som passer behovene til deg og din familie. Vi har samlet inspirasjon for å hjelpe deg med å lage drømmebadet. Du finner den her.

Enten du er ute etter et moderne baderomsdesign utstyrt med berøringsfri teknologi eller du foretrekker tidløs utseende av nordisk interiør, finnes det mange flotte baderomsdesign der ute, hvor du kan hente inspirasjon fra.

Tror du at du har funnet stilen din?


Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Porsgrund brosjyre

Flere inspirasjonsartikler og designtips