Porsgrund baderom

Baderomsmøbler – en viktig del av badet ditt

Badet kan enkelt forvandles fra noe vanlig til noe spesielt bare ved å innrede det med smarte, elegante og stilige møbler. Før du begynner å pusse opp badet ditt, har vi noen tips som vil gjøre dine beslutninger enklere.

Designtips for baderomsmøbler

I følge Maximum Performance (MaP) testing tilbringer vi i gjennomsnitt 30 minutter hver dag på badet – eller nesten åtte dager i året! Det er en veldig god grunn til å sørge for at badet ditt passer alle dine behov – både når det gjelder funksjonalitet og utseende. Her er noen ting du bør ha i tankene:

  • Hvordan type bad skal du lage? Et romslig hovedbad bare for deg selv, et lite gjestebad eller et praktisk rom som passer for hele familien?
  • Hvordan stil ønsker du på badet? Foretrekker du luksuriøse baderomsmøbler som etterlater et sterkt inntrykk på dine gjester, eller foretrekker du enkel og elegant innredning?
  • Hvor hygienisk og rengjøringsvennlig skal det være? Skal overflatearealene være store eller små? Trenger du at det er plass til mer enn en person?
  • Hvor funksjonelle skal baderomsmøblene dine være? Trenger du mye lagringsplass eller ikke?


Porsgrund baderom

Porsgrund Elegant baderomsserie – innred et baderom som vil vare år etter år

Porsgrund Elegant baderomsserie er en serie baderomsmøbler som kombinerer form med funksjon. Det Skandinaviske designet tar utgangspunkt i det klassiske og elegante og tilbyr rikelig med oppbevaringsløsninger. Møblenes kvalitet og rengjøringsvennlige design sikrer at du vil ha glede av ditt baderom mange år fremover.

Å skape det perfekte baderommet kan være en vanskelig oppgave, spesielt når du skal ta hensyn til det nødvendige og praktiske. Med vår mest fleksible serie hittil, har vi gjort det enklere for deg å få akkurat de baderomsløsningene som passer dine behov. Porsgrund Elegant serien inneholder et bredt utvalg av baderomsmøbler som kan imøtekomme nesten hvilket som helst behov eller smak.
Porsgrund høyskap

Porsgrund Elegant høyskap – godt gjennomtenkte oppbevaringsløsninger

Et høyskap gir god utnyttelse av plassen på baderommet. Hvis du har en romslig og uutnyttet vegg på badet ditt, kan en smart løsning være å montere et høyskap som gir deg mer oppbevaringsplass til håndklær, toalettpapir og andre forbruksartikler. Et høyskap kan også oppfylle mange forskjellige ønsker på en gang.

Porsgrund Elegant høyskap hjelper deg ikke bare med å utnytte plassen, det holder også tingene dine organisert uten at det samler støv eller blir et forstyrrende element på badet ditt. Den myke lukkefunksjonen gir en jevn og luksuriøs følelse. Du kan også installere strømuttak for hårføner, elektrisk tannbørste og barbermaskin inne i skapet.

Porgrund Elegant servantskap

I tillegg til høyskapet, er servantskap en av de enkleste måtene til å oppnå et lekkert utseende og smart funksjonalitet på badet ditt – praktisk og lekker oppbevaring har du under vasken og rett for hånden. Porsgrund Elegant servantskap kommer i flere størrelser. Servantskapene er montert med fullt uttrekkbare, myktstengende skuffer som minimerer lyden og sikrer langvarig komfort på badet ditt.

Dybden og bredden i skuffene kan tilpasses med romdelere til nesten alle fortrukne behov for baderomsoppbevaring. Om du vil ha lagring til håndklær, baderomsprodukter eller andre ting på badet ditt kan skuffene tilpasses ditt individuelle lagringsbehov.

Porsgrund Elegant servantskap

Knotter og håndtak – små detaljer som gjør en stor forskjell

Du kan få baderomsmøblene dine til å bli mer personlige med små detaljer. Hvis du vil prøve noe annet enn den tradisjonelle push-open funksjonen, kan du velge mellom mange knotter eller håndtak på møblene, som hjelper deg med å skape et individuelt og personlig utrykk. Våre Porsgrund møbelknotter og håndtak kommer i flere ulike farger og design. De passer til alle Porsgrund Elegant baderomsmøbler, slik at du kan matche knotter og håndtak på akkurat de møblene du ønsker å ha på ditt bad.

De klassiske rette Porsgrund Elegant håndtakene er enkle, men ikke nødvendigvis kjedelige. Ved å benytte disse på dine minimalistiske, Skandinaviske møbler kan du endre utseende på møblene, samt helhetsinntrykket på badet. De mørke knottene eller håndtakene i mørkt skinn gir den riktige kontrasten for å skape et moderne utrykk på badet ditt.

Porsgrund Elegant håndtak

Små eller store bad

Med sitt brede utvalg, passer Porsgrund Elegant møbelserien like godt til både små og store baderom. Hvis du har et lite bad er det ønskelig at hvert designelement har et formål og en funksjon, slik at du kan skape en plassbesparende løsning. Og har du et stort baderom har du et hav av muligheter.

Å innrede et lite baderom kan være en vanskelig utfordring designmessig, da det kan være vanskelig å få plass til alt du ønsker. Derfor er det desto viktigere med innovative og fleksible baderomsmøbler. Porsgrund Elegant baderomsserie har god funksjonalitet og gir deg mulighet til å lage en personlig baderomsløsning som samtidig minimerer plassen til avsetning, slik at du får en praktisk og elegant oppbevaringsløsning til dine personlige produkter.

Porsgrund baderom

Baderomsoppbevaring og smarte løsninger

Vi oppbevarer mange forskjellige ting på badet – så det å holde det rent og ryddig er ikke alltid like enkelt.

Med Porsgrund Elegant møblene er det plass til alt! Du har alltid tingene dine innen rekkevidde, og våre smarte oppbevaringsløsninger gjør det enkelt å skjule dine personlige eiendeler.

Hele Porsgrund Elegant baderomsserien leveres ferdig montert med veggbeslag, slik at de bare er å montere opp – uansett hvilken modell eller baderomsløsning du velger. Det kan ikke bli enklere.

Porsgrund møbel

Porsgrund Baderomsmøbler

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Porsgrund brosjyre