Porsgrund baderom

5 essensielle baderomsskap for oppbevaring

Utform badet med stil

Badet er et sted hvor du kan slappe av og hvor valget av baderomsmøbler gjør en stor forskjell. Det knytter rommet sammen, gir det karakter og sørger for viktig oppbevaringsplass. Fra å velge nok baderomsskap til lagring av alle toalettartikler, til å henge opp noen hyller til de viktigste hverdagsproduktene.

Det er mye flott baderomsinspirasjon der ute og mange produkter å velge mellom. For å gjøre det enklere har vi samlet en liste over våre favoritt baderomsskap.

1. Veggmonterte skap

Veggmonterte elementer som baderomsskap og vegghengte toaletter, passer på både mindre og større bad. En viktig funksjon er at de ikke opptar gulvplass og dermed gjør rengjøringen av badet til en enklere oppgave.

La oss ta en titt på veggmonterte skap. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og gir en god del lagringsplass på badet og muligheten til å holde det ryddig. Det er en god måte å utnytte veggplassen (for eksempel over toalettet) og samtidig ha muligheten til å manøvrere lett rundt på badet.

2. Baderoms hyller

Baderomshyllene er ypperlige for oppbevaring av gjenstander du vil ha synlig. Husk at det du plasserer i den åpne hyllen vil bidra til det generelle baderomsdesignet: det kan være en bunke med pent brettede håndklær eller dine favoritt skjønnhetsprodukter. Eller dekorative elementer, som en plante eller en liten lampe.

Avhengig av badets størrelse, kan du vurdere hyllemoduler som består av mange hyller. Eller hjørnehyller som er en smart måte for å skape ekstra oppbevaringsplass. Har du veggplass som kan brukes er det å montere hyller en smart måte for å få den ekstra baderomsoppbevaringen du trenger.

3. Servantskap

Et servantskap er en fin måte å holde badet ditt ryddig på. Vi synes servanter som inkluderer lagringsplass på badet er et godt alternativ å vurdere. Det kan være servantskap med skuffer eller et skap, eller en kombinasjon av begge. Det er en enkel måte å lagre alle tingene dine på, slik at de er lett tilgjengelige i hverdagen uten at du trenger å flytte deg fra servanten. Møbelpakker til badet og servanter med underskap kommer i forskjellige størrelser, former og farger, slik at du enkelt kan finne noe som passer din stil og plassen du har tilgjengelig.

4. Speilskap

Speilskap har to funksjoner: de gir baderomsoppbevaringen du trenger til småting og tilbehør, samtidig som de danner et speil på badet. Speilskap er spesielt funksjonelle på små bad, hvor lagringsplassen er begrenset. Speilskap kommer i forskjellige former og størrelser, noen er høye, andre er brede - slik at du kan få et som passer perfekt til plassen du har tilgjengelig og dine lagringsbehov.

5. Høyskap

Du synes kanskje at hyllesystemer eller veggmonterte hyller krever at du bare har noen få ting stående fordi det er synlig (og du vil at de skal se pent og ryddige ut), eller at ting fort blir støvete. Hvis dette er tilfelle, er sideskap den perfekte løsningen for å oppbevare alle toalettartikler du bruker daglig uten å bekymre deg for at det ser rotete ut.

Praktisk og elegant, de kommer i forskjellige former og størrelser for å passe dine behov.


Å velge riktig baderomsmøbler er ingen enkel oppgave. Du vil ha riktig størrelse, form og funksjon som passer behovene til familien din perfekt. Velger du riktig, kan baderomsmøblene være det som knytter rommet sammen og gir et unikt baderomsdesign.


Baderomsmøbler

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Flere inspirasjonsartikler og designtips