Porsgrund servant

Servantens eleganse

Servanter har stor innvirkning på badets utseende. Det er kanskje det eneste som ikke går ubemerket hen – siden folk har en tendens til å vaske hendene ved hvert besøk. Heldigvis tilbyr Porsgrund et stort utvalg når det gjelder form, størrelse og stil.

Men med så mange alternativer å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken servant du skal velge. Her er noen tips verdt å vurdere når du velger servant.


  • Hvor stor plass har du til servanten? Foretrekker du en liten og enkel veggmontert servant, eller har du plass til en dobbelservant?
  • Skal den være lett å rengjøre?
  • Vil du ha underskap til oppbevaring? Eller ønsker du kanskje en fritthengende servant?
  • Hvilken stil vil du ha? En rund servant eller en med litt mer kantete form?
  • Plassen rundt servanten – hva med avsetningsplass?

Porsgrund passer på alle baderom

Hva er det første du gjør når du kommer hjem fra jobb? Ja, du går sannsynligvis på do, vasker hender, ansikt osv.

I Porsgrunds baderomsserier finner du servanter som passer til enhver baderomsløsning – og til enhver stil. Uansett om du planlegger en total renovering av ditt bad, eller om du bare ønsker å gjøre en liten oppdatering, kan våre servanter gi badet ditt et løft.

Vår Porsgrund Glow serie inneholder forskjellige varianter av servanter, som alle tilbyr det du trenger for å designe det perfekte baderommet. La oss se nærmere på de ulike valgene, slik at du er i stand til å velge den servanten som passer for deg.

Porsgrund servant

Enkel å rengjøre

Tips for å holde servanten ren:

  • Skyll dem med vann og vanlig universalrengjøringsmiddel.
  • Ikke bruk produkter med slipende midler.
  • Unngå sterke syrer, som saltsyre og svovelsyre, samt sterke alkaliske stoffer som kaustisk soda.
  • Fjern kalkavleiringer med sitronsyre eller eddiksyre, eller noen av avkalkingsmidlene som er tilgjengelig i dagligvarebutikker.
Porsgrund servant

Porsgrund Glow

Porsgrund Glow er en serie med klassiske servanter og toaletter. Det tidløse designet på servanten oppfyller et hvert ønske du måtte ha. Servantene fås i to former; runde eller rektangulære og i størrelsen fra 40 cm til 60 cm – noe som gjør de perfekte for både små og store baderom. Hele serien er fremstilt i vår rengjøringsvennlige Smart glasur, noe som gjør at smuss og kalk har problemer med å feste seg på ditt Porsgrund Glow toalett eller servant.

Hvis du gjerne ville ha noe mer enn en rengjøringsvennlig og elegant servant, får du Porsgrund Glow også som komplett møbelpakke løsning. Velger du en møbelpakke får du både servant og servantskap i en og samme løsning.

Porsgrund Glow servant

Porsgrund servanter

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Porsgrund brosjyre