Ta helgen tilbake   

Føles det som om helgen din kun består av husarbeid og rengjøring, med avkryssing på en uendelig oppgaveliste?  Det er på tide å frigjøre seg og ta helgen tilbake med Rimfree®. Rimfree® er den nye generasjonen av toaletter fra Porsgrund som er enkle å rengjøre. Uten spylekant er det ingen steder for smuss og bakterier å gjemme seg, noe som gjør vaskingen enklere enn noensinne. Slik at du kan gjøre rengjøringstid om til din egen tid. 

Hvorfor Rimfree®?

Å velge toalett handler ofte om funksjonalitet eller design. Med Porsgrund Rimfree® toaletter får du det beste av to verdener med både høy kvalitet og et bredt utvalg av toaletter. I tillegg til å spare rengjøringstid, sparer Rimfree® vann og bruk av sterke vaskemidler og vil bidra til å beskytte miljøet. Alt uten å gå på kompromiss med hygiene. 

Fullfør baderommet med Rimfree®

Porsgrund Rimfree® toaletter er enkle å rengjøre, men tilbyr mer enn bare rene og miljøvennlige fordeler. De kommer også i en rekke unike stiler for å passe ethvert baderom. Uansett om du leter etter vegghengt, gulvstående, moderne, avrundet eller kantet, finnes det en Rimfree® som passer din stil. 

En ny standard for hygiene 

Tradisjonelle toaletter med spylekant er nesten umulige å få helt rene. Rimfree® løser dette problemet effektivt ved at det ikke er noe sted for smuss og bakterier å skjule seg. Nyskapende Rimfree® design og spyleteknologi har etablert et nytt nivå av toaletthygiene. Et raskt tørk med kluten er alt som trengs for en enkel rengjøring, og sparer deg for mye tid.