RIMFREE ER DEN NYE TOALETTSTANDARDEN FRA PORSGRUND

Ta helgen tilbake 

Føles det som om helgen din kun består av husarbeid og rengjøring, med avkryssing på en uendelig oppgaveliste?  Det er på tide å frigjøre seg og ta helgen tilbake med Rimfree®. Rimfree® er den nye generasjonen av toaletter fra Porsgrund som er enkle å rengjøre. Uten spylekant er det ingen steder for smuss og bakterier å gjemme seg, noe som gjør vaskingen enklere enn noensinne. Slik at du kan gjøre rengjøringstid om til din egen tid.

Fordelene ved Rimfree® toaletter

• Ingen skyllekant hvor smuss og bakterier kan skjule seg
• Sparer tid og krefter når du rengjør skyllekanten
• Rengjøringsfri Porsgrund Clean glasur som standard uten ekstra kostnad
• Vannsparing med 4 og 2 liter skylling og i gjennomsnitt 30% mindre vannforbruk enn eldre toalettmodeller
• Høyeste hygiene sammenlignet med toaletter med skyllekant
• Toalettsete med quick-release, noe som gjør det enkelt å ta av toalettsetet ved rengjøring

En ny standard for hygiene 


Tradisjonelle toaletter med spylekant er nesten umulige å få helt rene. Rimfree® løser dette problemet effektivt ved at det ikke er noe sted for smuss og bakterier å skjule seg. Nyskapende Rimfree® design og spyleteknologi har etablert et nytt nivå av toaletthygiene. Et raskt tørk med kluten er alt som trengs for en enkel rengjøring, og sparer deg for mye tid. 

Fullfør baderommet med Rimfree®


Porsgrund Rimfree® toaletter er enkle å rengjøre, men tilbyr mer enn bare rene og miljøvennlige fordeler. De kommer også i en rekke unike stiler for å passe ethvert baderom. Uansett om du leter etter vegghengt, gulvstående, moderne, avrundet eller kantet, finnes det en Rimfree® som passer din stil.