RIMFREE ER DEN NYE TOALETTSTANDARDEN FRA PORSGRUND

 

Ta helgen tilbake   

Føles det som om helgen din kun består av husarbeid og rengjøring, med avkryssing på en uendelig oppgaveliste?  Det er på tide å frigjøre seg og ta helgen tilbake med Rimfree®. Rimfree® er den nye generasjonen av toaletter fra Porsgrund som er enkle å rengjøre. Uten spylekant er det ingen steder for smuss og bakterier å gjemme seg, noe som gjør vaskingen enklere enn noensinne. Slik at du kan gjøre rengjøringstid om til din egen tid. 

Hvorfor Rimfree®?

Å velge toalett handler ofte om funksjonalitet eller design. Med Porsgrund Rimfree® toaletter får du det beste av to verdener med både høy kvalitet og et bredt utvalg av toaletter. I tillegg til å spare rengjøringstid, sparer Rimfree® vann og bruk av sterke vaskemidler og vil bidra til å beskytte miljøet. Alt uten å gå på kompromiss med hygiene. 

Fullfør baderommet med Rimfree®

Porsgrund Rimfree® toaletter er enkle å rengjøre, men tilbyr mer enn bare rene og miljøvennlige fordeler. De kommer også i en rekke unike stiler for å passe ethvert baderom. Uansett om du leter etter vegghengt, gulvstående, moderne, avrundet eller kantet, finnes det en Rimfree® som passer din stil. 

En ny standard for hygiene 

Tradisjonelle toaletter med spylekant er nesten umulige å få helt rene. Rimfree® løser dette problemet effektivt ved at det ikke er noe sted for smuss og bakterier å skjule seg. Nyskapende Rimfree® design og spyleteknologi har etablert et nytt nivå av toaletthygiene. Et raskt tørk med kluten er alt som trengs for en enkel rengjøring, og sparer deg for mye tid.