Toalettseter

Porsgrund Smart-funksjoner for toalettet

Til og med i et toalett finnes det funksjoner som gjør hverdagslivet enklere. Vi starter med Porsgrund Smart-glasur som er den glatte overflaten du finner på alle Porsgrunds toaletter. Overflaten er smussavvisende og glasuren er også på de deler av produktet du ikke ser, som ned i avløpet og opp under spylekanten.

Porsgrund Fresh WC duftfrisker

Den integrerte Fresh WC funksjonen holder toalettet friskt og velduftende mellom hver spyling. Fresh WC duftstaven legges enkelt i via toalettets spyleknapp og er integrert i toalettmodellene Porsgrund Glow og Porsgrund Seven D (samt Ifö Sign og Ifö Spira). Duftstavene varer i opptil 120 spylinger og fås i to duftvarianter; Lime og Ocean. 

Porsgrund Sensor

Hygieniske Porsgrund Seven D Sensor gjør at du kan spyle ned i toalettet uten å berøre trykknappen - du holder bare hånden over sensoren. Kan benyttes i de fleste av Porsgrund Seven D gulvtoaletter. Ta kontakt med vår kundeservice hvis du vil vite om du kan benytte Sensor til ditt toalett.

Smarte toalettseter

Slow Close - eller på godt norsk - mykstengende. Mykstengende seter lukker seg forsiktig mot porselenet, helt lydløst. Kombiner gjerne med Quick Release (hurtigkobling) for enkel rengjøring.

Vegghengt toalett

Et vegghengt toalett er enklere å vaske under og ser mer moderne og romslig ut. Sisternen er skjult i veggen eller bygget inn i en kasse. Kassen kan også ligge utenpå veggen slik som toalettmodulen Geberit Monolith.

Velg høyde på toalettet

Våre toaletter kommer i to sittehøyder slik at du kan velge modell utfra hvem som bruker toalettet. Velg mellom sittehøyde (uten sete) 42 eller 46 cm. Høyere toaletter er ofte beregnet på eldre personer eller i kombinasjon med armstøtter og kan gi bedre komfort. 

Dobbel sisterne

Den doble sisternen på toalettet gir en kondensfri overflate og reduserer risikoen for vannskade.