Monteringsveiledning til Porsgrund baderomsprodukter

Innhold:

 

Kan jeg montere Porsgrund-produkter selv?


Enklere oppgraderinger som å bytte en dusjvegg eller et kabinett samt bytte ut baderomsmøblene kan man gjøre selv. Men når det gjelder installasjoner hvor man skal påkoble vann eller elektrisitet bør man alltid benytte fagpersoner. Det stilles store krav til arbeidet som utføres på et baderom, og en fagmann vil gi deg dokumentasjon på arbeidet. Denne dokumentasjonen kan være verdifullt ved eventuelt salg av bolig eller ved feil/lekkasjer som fører til reklamasjoner og forsikringssaker. 

Vår generelle anbefaling er at du kontakter en rørlegger ved montering eller reparasjon av våre produkter. Garantien bortfaller dersom produktet ikke er ordentlig reparert eller dersom defekter skyldes feil montering. Les mer om retningslinjer for garanti av Porsgrund-produkter her.


 Veildening til montering av Porsgrund produkter

Med alle baderomsprodukter fra Porsgrund følger det med en monteringsanvisning.

Hvis du for eksempel vil vite hvordan man monterer et vegghengt Porsgrund Glow toalett, trenger du bare å finne produktet på nettsiden vår.

På produktsiden finner du tekniske tegninger, monteringsanvisninger, produktkort, 2D-filer, 3D-filer og andre relevante dokumenter.  

Du finner monteringsanvisninger nederst på produktsiden under overskriften "Filer for nedlastning". 

Alle Porsgrund-produkter står oppført i vår produktkatalog.

Porsgrund monteringsvideoer

Det fins monteringsvideoer for en rekke av våre toaletter og servanter. Du finner Porsgrunds monteringsvideoer på YouTube-kanalen vår. Kanalen blir hele tiden oppdatert med nye videoer. Du finner den her.

Under har vi listet opp monteringsvideoer for flere av produktene våre.

 

Montering av Porsgrund-toalett

Porsgrund har et stort utvalg av vegghengte og gulvstående toaletter i et moderne og tidløst design.

 

 

Montering av Porsgrund Glow Rimfree vegghengt toalett

Montering av Porsgrund Seven D gulvstående toalett


Porsgrund dusjkabinett montering

Dusjkabinetter fra Porsgrund har moderne design, god komfort og er smarte og sikre løsninger for baderommet. Det er flere modeller å velge mellom, både firkantede og femkantede. I monteringsvideoen viser vi hvordan du monterer et femkantet dusjkabinett.