Skap et baderom som inviterer til ro og velvære

Igjen er det fokus på å skape velværeopplevelser i hjemmet, og baderommet skal være et luksusrom, med plass til avslapning og fordypelse - gjerne med husets beste utsikt.


 

BADEROMMET SOM OPPHOLDSROM


Aldri før har vi tilbrakt så mye tid hjemme som vi har gjort det siste året. Den ekstra tiden har gjort at man ser på hjemmet og baderommet med nye øyne. Baderommet er et rom hvor man både i bokstavelig og mental forstand lukker omverdenen ute. Det er ikke lengere kun et praktisk rom, men et rom for alenetid og velvære. Plutselig er det tid til hjemmespa og uavhengig om baderommet er stort eller lite, er det mulig å gjennomføre.


SAUNA, SPA OG BADEKAR ER PÅ VEI TILBAKE


Den klassiske saunaen, som de fleste av oss kjenner fra 60- og 70 talls husene er på vei tilbake. Trendmessig ser vi også flere og flere som velger å få installert badekar igjen. Badekaret er en tidløs klassiker og en hverdagsluksus, hvor tiden for stå en stund stille når kroppen omfavnes av det tempererete vannet.

HJEMMESPA PÅ DET LILLE BADEROMMET


Har man ikke plass til hverken sauna eller badekar, ikke fortvil. Det lille baderommet kan også gi ro og velvære. Med få elementer kan man skape spastemning. F. eks. duftpinner og lekre såper, et fotbad med badekuler, musikk for å skape en avslappende stemning, myke håndklær eller badekåpe.

SKAL DU RENOVERE?


Skal du i gang med renovering, så er luksuselementer som gulvvarme og et godt dusjkabinett i glass, som holder på dampen mens du dusjer, gode investeringer.