3 TRENDER I 2021

 

Få stylist Katrine Rougs råd om de tre største trendene på badet i 2021 og la deg inspirere til å innrede ditt eget baderom.

NATUREN ER TIDLØS

Naturmaterialer i innredningen på baderommet, er aldri feil. Naturpaletten spenner så bredt, at det både er mulig å skape en helt klassisk look, med f.eks. marmor eller naturstein, og gi plass til mer personlighet og utskeielser, hvis man velger noen av de nye terrazzokombinasjoner eller f.eks. grønn marmor.

 


TRE PÅ BADEROMMET


Treelementer tas mer og mer inn i hele huset – også på baderommet. Det er med på å gi en rolig og varm kontrast. I nybygg og renoverte baderom ses f.eks.hele vegger eller gulv av tre, men mindre baderom kan også gjøre det, f.eks. ved å tilføre en baderist i tre, en benk, en flettet skittentøyskurv eller mindre tilbehør.

  


GO GREEN


En krukke med en oversize plante kan virkelig være flott på baderommet og samtidig være med på å gi et godt inneklima. På de mindre baderommene, der man kanskje ikke har dagslys, vil jeg plassert en liten vase med f.eks. en eukalyptus grein på kanten av vasken eller på en hylle.

 


DET PERSONLIGE ROM


I flere år har det i innredningen vært tendenser til at hjemmet personliggjøres. Denne trenden er nå for alvor også kommet til badet. Det er de små detaljene som gjør forskjellen - Hvilken såpe eller duft du har stående sier mye om hvem du er.

Bøker eller et par magasiner i vinduskarmen forteller en historie. Kanskje har du samlet ting fra tidligere reiser, som fortjener en plass på hylla. Kunst har også begynt å flytte inn på baderommet. Faktisk er det kun din egen fantasi som setter grensene.

Mitt beste tips er dog å huske på ´litt, men godt´. Detaljene kommer mer til sin rett, hvis det er ro og orden. Få mer inspirasjon i vår nye 2021 katalog.