BADETS HJERTE

Baderommet er et viktig rom i huset. Et sted for avslapning og velvære – et sted å pleie oss selv.

Dusjen er i daglig bruk, så det gjelder å velge den riktige dusjen til baderommet ditt. Den nye Showerama 10-serien tilbyr seks nye modeller, med mange fordeler. Scroll ned for å bli bedre kjent med den nye seriaen!

Ingenting kan måle seg med en frisk dusj når du trenger en ny start. Etter en treningsøkt, en lang arbeidsdag, eller etter en flytur – en dusj får deg rett og slett til å føle deg som deg selv igjen.

SHOWERAMA 10-SERIEN

  

Showerama 10 er vår nye serie med dusjvegger. Med nordisk kvalitet og design gjør vi hverdagen din enklere, mer stilfull og behagelig.

Vi har mange ulike dusjløsninger å velge mellom. Du finner garantert en variant som passer til ditt baderom.

Porsgrund Showerama dusjløsninger består av seks ulike modeller, med buede eller rette dører. Alle dusjløsningene er enkle å montere og vedlikeholde. Du kan velge mellom fem ulike glassalternativ og ulike håndtak som passer din stil.

"For mer informasjon om Showerama 10-serien og andre dusjløsninger fra Porsgrund kan du ta en titt i dusjbrosjyren vår. Her finner du tips og råd, samt en fullstendig oversikt over alle modeller og størrelser som finnes."PASSER ALLE BADEROM

Velg mellom rette eller buede dører. Dørene kan åpnes både innover og utover eller skyves helt inntil veggen for å spare plass i baderommet når dusjen ikke er i bruk.