Gi badet ditt et løft med Porsgrunds elegante servanter

 

Servanter kan gjøre mye med utseende på badet ditt. De mange designmulighetene, materialene og stilartene på servantene kan gjøre det vanskelig å bestemme seg for hvilken vask du bør velge. Vi har samlet noen av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal velge servant:

  • Hvor stor plass har du til servanten? Foretrekker du en liten og enkel veggmontert servant, eller har du plass til en dobbelservant?
  • Hvor viktig er det at servanten holder seg ren og pen? Skal den integreres i benkeplaten, slik at smuss ikke kan samle seg? Eller skal den limes på benkeplaten?
  • Hvilken stil ønsker du? Skal den gå i ett med bordplaten, slik at den tar opp mindre plass? Eller har du kanskje lyst på et design utom det vanlige?
  • Hvor funksjonell skal plasseringen av servanten være? Vil du ha underskap til oppbevaring? Eller ønsker du kanskje en fritthengende servant?

Porsgrund servanter: passer til enhver baderomsinnredning

Det ingen ting som er bedre enn et lekkert og forfriskende baderom, der du kan vaske bort en lang dag. Denne følelsen kan du også oppnå ved å velge en lekker og estetisk servant til ditt bad. I Porsgrunds baderomsserier finner du servanter som passer til enhver baderomsløsning – og til enhver stil. Uansett om du planlegger en total renovering av ditt bad, eller om du bare ønsker å gjøre en liten oppdatering, kan våre servanter gi badet ditt et løft.

Våre prisbelønte VariForm servanter og vår Porsgrund Glow serie inneholder forskjellige varianter av servanter, som alle tilbyr det du trenger for å designe det perfekte baderommet. La oss se nærmere på de ulike valgene, slik at du er i stand til å velge den servanten som passer for deg.

 

Maksimerer designfriheten med Porsgrund VariForm servanten

Porsgrund VariForm servanter vant i 2018 iF DESIGN AWARD for sitt fleksible designkonsept. VariForm serien fokuserer utelukkende på designet av servantene, noe som gir deg total frihet da alle servantene er designet til å passe enhver form for installasjon på baderommet. Produktsortimentet fås i fire forskjellige geometriske former, som er både klassiske og tidløse, men samtidig har et oppdatert utseende som henger med på design trendene. De ulike formene er runde, rektangulære, ovale og ellipseformede, som gir en perfekt match til banebrytende og nyskapende baderomsdesign.

Uansett hvilken variant eller form du velger, har våre VariForm servanter en romslig bassengdybde, som sikrer rikelig plass og gode ergonomiske forhold. Servantene er fremstilt i porselen av høy kvalitet som gjør de meget holdbare når det kommer til riper og sprekker, samt rengjøringsvennlige – du får en lekker og slitesterk servant som holder i mange år.

Et tidløst utrykk på baderommet med Porsgrund Glow servanter

Porsgrund Glow er en serie med klassiske servanter og toaletter. Det tidløse designet på servanten oppfyller et hvert ønske du måtte ha. Servantene fås i to former; runde eller rektangulære og i størrelsen fra 40 cm til 60 cm – noe som gjør de perfekte for både små og store baderom. Hele serien er fremstilt i vår rengjøringsvennlige Smart glasur, noe som gjør at smuss og kalk har problemer med å feste seg på ditt Porsgrund Glow toalett eller servant.

Hvis du gjerne ville ha noe mer enn en rengjøringsvennlig og elegant servant, får du Porsgrund Glow også som komplett møbelpakke løsning. Velger du en møbelpakke får du både servant og servantskap i en og samme løsning.