Porsgrund Glow

Porsgrund Glow er den nye porselensserien vår. Her finner du toaletter, servanter og baderomsmøbler for alle typer baderom.

Alle toalettene er selvfølgelig Rimfree®

Det betyr at de er helt uten spylekant og svært hygieniske og enkle å holde rene. Velg gjerne en vegghengt toalettskål, det vil forenkle rengjøringen av badet ytterligere og ser mer moderne ut. Det finnes gulvmodeller for alle monteringsbehov, og dersom du skal renovere baderommet og ønsker du å skjule merkene etter et gammelt gulvtoalett finnes det et toalett med stor fot som skjuler gamle skruehull. 

Enormt servant utvalg 

Når det gjelder servanter er utvalget enormt, fra de klassiske vegghengte til store møbelservanter, og alle er selvfølgelig i porselen. Porselen er et fantastisk materiale for servanter, de er motstandsdyktige mot kosmetikkprodukter og ripebestandige og beholder den fine glansen år etter år. De klassiske vegghengte servantene fås helt ned i 400 mm bredde – ypperlige servanter for toalettrom og gjestebad.

I tillegg til porselen har vi også baderomsmøbler i Porsgrund Glow serien. Fra de små møbelpakkene (400 – 600 mm bredde) og til de store baderomsmøblene (600 – 1200 mm bredde).

Produkt kategori: