SLIK VELGER DU BADEROMSMØBLER

Stemningen i baderommet avhenger mye av møbler og belysning.

 

Fargevalg

Baderomsmøbler er en av de elementene man legger best merke til i et baderom. På tross av trender velger de fleste hvite baderomsmøbler, og siden de fleste pusser opp badet ganske sjelden kan det være et godt valg. Tør du å bevege deg litt bort fra alt det hvite kan du skape et mer spennende baderom med møbler i grått eller sort, og ønsker du et mer dempet baderom kan du se på Porsgrunds baderomsmøbler i tre.

Tre er et levende materiale

Skjønnheten i tre ligger i at det er et levende materiale. Treets utseende kan variere avhengig av ting som alder og vekstforhold. Derfor kan fargene og treets naturlige struktur avvike fra det som vises i katalogen eller vises i vårt showroom. Ettersom treet eldes, modnes fargen og får en dypere nyanse.

Plassering av møblene

Mens farger og materialer blir valgt utfra personlig smak, men plasseringen av baderomsmøblene handler først og fremst om funksjon. Porsgrunds baderomsmøbler er produsert med skrog og fronter i fuktbestandig materiale som har ulike typer overflatebehandling, slik at de får ekstra beskyttelse og er enklere å holde rene. Alle våre baderomsmøbler i tre er overflatebehandlet med holdbar, syrebestandig lakk. Selv om våre møbler tåler fukt, bør man unngå langvarig kontakt med vann. Derfor bør skap plasseres i tilstrekkelig avstand fra dusj og badekar. Tørk bort vann med en tørr klut etter bruk.

Møblene leveres ferdig montert

Alle våre baderomsmøbler leveres ferdig montert, noe som gjør at de er raske å montere. Møblene monteres enkelt på vegg med medfølgende monteringsskinne og justerbare opphengs beslag på skapskrogene. Ved behov finnes støtteben som tilbehør.

El-arbeid på badet - tenk sikkerhet!

Baderommet er et våtrom, noes om stiller strenge krav til elektrisk utstyr. Alt el-arbeid på baderommet skal utføres av fagfolk. Mangelfullt arbeid kan føre til branner og ulykker. En elektriker vil også påse at alt elektrisk utstyr er CE-merket og at belysning og stikkontakter har riktig IP-grad.