SLIK VELGER DU TOALETT

Et toalett er en langsiktig investering som det er verdt å betale litt ekstra for. Og selv om produktet kanskje ikke er det mest interessante for folk flest, er det et viktig produkt. På sitt beste kan toalettet være estetisk pent å se på. Selv et toalettsete kan utgjøre stor forskjell.

Det er også viktig å tenke på rengjøringen. Velg et produkt med glattest mulig overflate og færrest mulig skjøter, da blir produktet enklere å holde rent.

De fleste toalett blir benyttet mange ganger i løpet av en dag og på være praktisk, pent å se på og være av god kvalitet. Hvis du bytter ut et gammelt toalett må du se på eksisterende røropplegg. Hvis du bytter ut et gammelt gulvtoalett er det enkleste å finne et nytt toalett med en fot som dekker eksisterende skruehull. Har du et nytt baderom har du flere valg.

Gulvmontert eller vegghengt?

Våre gulvtoaletter finnes i mange stilige og klassiske modeller for alle monteringsbehov.  Utvalget av toalettseter gjør at du enkelt kan tilføre farge og være med på å gi baderommet en personlig stil. Vegghengte toaletter blir mer og mer populære og det er ikke så rart siden disse er kompakte, moderne og gjør rengjøringen enklere. Veggskåler er like trygge som et gulvtoalett. Ønsker du ikke sisternen inne i veggen kan man benytte en toalettmodul som plassers utenpå vegg og som man henger veggskålen på.

Velg riktig størrelse

Toaletter kommer også i ulike størrelser. Velg mellom ulike høyder og dybder. De høye toalettene er spesielt laget for høye mennesker og eldre personer. Toaletter med mindre dybdemål passer godt i mindre baderom.

Husk å ha god avstand på hver side av toalettet slik at det blir komfortabelt å sitte på. Minimum bredde for å montere et toalett er 80 cm.

Lær mer om ulike løsninger og innovasjoner som Rimfree© og Fresh WC her.

Godkjent kvalitet

Våre toaletter er sertifisert etter Nordic Quality. Dette garanterer at du får best mulig kvalitet når du kjøper et Porsgrund toalett samt rask og effektiv reparasjon og reservedeler. Alle våre toaletter er CE-godkjent.

Vannbesparende

Våre toaletter spyler effektivt også med lite spylevolum. Et vanlig nedspyling bruker kun 4 liter vann, mens halvt spylevolum bruker 2 - 2,5 liter. Spylevolum kan justeres om ønskelig. Den laveste spylemengden for Porsgrund Glow er på under 2 liter.

Tilbehør

Du kan utstyre toalettet med tilbehør som armstøtter eller automatisk nedspyling. Utvalg av tilbehør varierer fra modell til modell.