SLIK VELGER DU DUSJ

En god dusj tilfører hverdagen et snev av luksus. En dusj kan vekke deg opp om morgenen, eller roe deg ned etter en lag arbeidsdag. En dusj kan gi deg varme når du fryser eller kjøle deg ned når du er svett og varm. Velg dusj utfra behov, både dagens behov og tenk også på de behovene som ligger noen år frem i tid. En viktig tommelfingerregel er at man alltid velger så stor dusjløsning som mulig – det er noe man ikke vil angre på!

Dusjkabinett

Et dusjkabinett er en trygg løsning for deg som ikke er helt sikker på hvor vannmotstandig veggene og gulvet på baderommet er og er den tryggeste løsningen når det kommer til vannlekkasje og vannskader. Det er også en praktisk løsning for deg som ønsker minst mulig vannsøl på vegger og gulv.

Et kabinett har vegger, dør og bunn så vel som blandebatteri og dusjhode. Røropplegg er skjult bak dusjsøylen og gir et pent og ryddig inntrykk, og har du røropplegg midt på vegg kan du velge et frostet glass som demper dette. Dusjkabinett kommer i ulike utforminger og størrelser. Under selve dusjkaret er det justerbare føtter som enkelt tilpasses gulv med helling. Dusjkabinettet har hjul under for å gjøre rengjøringen enklere. 

Dusjvegger og dusjdører

Dusjvegger og dusjdører fås er glimrende løsninger både for små baderom og store hjemmespa. Porsgrund har dusjdører og dusjvegger som festes mot veggen med en profil og dusjløsninger med skyvedører. Har du mulighet til å plassere en dusjdør mellom to faste vegger i baderommet kan du få en herlig dusjnisjeløsning.

Den enkleste løsningen er et dusjhjørne eller en enkel dusjdør/dusjvegg. Dersom du har et lite baderom kan du velge dører som legges inn mot vegg når dusjen ikke er i bruk. Det finnes også enkle dusjvegger som er festet mot gulv og vegg. Det er viktig at hellingen på gulvet er korrekt slik at du får unna vannet effektivt når du dusjer. 

 

A) Enkel dusjvegg eller dusjdør

+ Supert valg for små baderom

+ Fastmontert mot gulv eller med dør

+ Passer baderom i alle størrelser

- Vann kan sprute ut i baderommet

 

B) Dusjnisje

+ Beskytter baderommet mot vannsøl

+ Skyvedør med gulvprofil eller dør som slår inn/ut

+ Stort utvalg av størrelser

+ Du velger selv dybdemål på dusjnisjen

- Er avhengig av to faste vegger på baderommet

C & D) Dusjhjørne

+ Mange modeller og størrelser, med og uten gulvprofil. Gulvprofil gir mindre vannsøl, mens dusjhjørne uten gulvprofil kan foldes mot vegg når dusjen ikke er i bruk. 

+ God beskyttelse mot vannsprut

+ Modellen uten gulvprofil er enkel å bruke også for bevegelseshemmede

- Beskytter ikke alle veggene i baderommet mot vannsprut

E) Dusjkabinett

+ Løsningen som beskytter badet best mot vannsprut siden kabinettet har fire vegger og dusj kar

+ En stilig alt-i-ett-løsning 

+ Kan gjøres om til en mini-badstue

- Tar litt mer plass i baderommet