SLIK VELGER DU BADEKAR

 

Hvilke badekar du skal velge avhenger av bruk. Dersom hele familien er brukere av badekaret bør du ha et badekar av god kvalitet som er enkelt å rengjøre. Dersom badekaret skal være et sted for avslapning etter en lang arbeidsdag er det viktigste kanskje størrelsen på badekaret, materialvalg og badedybde. Uansett hva du skal bruke badekaret ditt til, gir alle våre badekar en komfortabel opplevelse samtidig som de er praktiske og enkle å rengjøre.

Våre klassiske badekar fås i størrelser fra under én kvadratmeter (1300 x 700 mm) til det største og romslige badekaret som måler 1800x800 mm. Våre badekar kan bygges inn eller de kan stå fritt med front- og endepanel.

 

Velg riktig modell

Våre badekar er produsert i emaljert stål. I tillegg til det klassiske designet er badekarene skapt for å tåle hverdagsslitasje. Hvis du ønsker et innebygd badekar må du huske at disse må ha en separat serviceluke. 

 

Tenk på hvor du plasserer badekaret

Mengder med varmt vann gjør at det blir stor luftfuktighet i baderommet, så god ventilasjon er viktig. Gulv og vegger rundt karet må ha våtrommembran.