SLIK VELGER DU BADEKAR

Hvilke badekar du skal velge avhenger av bruk. Dersom hele familien er brukere av badekaret bør du ha et badekar av god kvalitet som er enkelt å rengjøre. Dersom badekaret skal være et sted for avslapning etter en lang arbeidsdag er det viktigste kanskje størrelsen på badekaret, materialvalg og badedybde. Uansett hva du skal bruke badekaret ditt til, gir alle våre badekar en komfortabel opplevelse samtidig som de er praktiske og enkle å rengjøre.

Drømmer du om å løse opp bekymringer og stress i et badekar, er tiden inne for å gjøre drømmen til virkelighet. Vårt brede utvalg av badekar gjør at vi har den riktige løsningen for nesten alle baderom. Vår minste modell er mindre enn èn kvadratmeter (1400 x 700 mm), og de største modellene er så store at det fint er plass til to personer som vil bade sammen. Et badekar som er bygget inn gir badet en elegant utseende, men krever mer plass.

 

Velg riktig modell

Våre badekar er produsert i sanitærakryl, et materiale som alltid føles mykt og varmt. I tillegg til det luksuriøse designet er badekarene skapt for å tåle hverdagsslitasje. Om det blir riper i overflaten etter hvert som årene går kan det ofte slipes og poleres bort. Hvis du ønsker et innebygd badekar må du huske at disse må ha en separat serviceluke. 

 

Tenk på hvor du plasserer badekaret

Mengder med varmt vann gjør at det blir stor luftfuktighet i baderommet, så god ventilasjon er viktig. Gulv og vegger rundt karet må ha våtrommembran.