BÆREKRAFT

Når det er mulig, fokuserer vi på å velge velproduserte kvalitetsprodukter fremfor billig masseproduksjon. Hvorfor? Stikkordene er holdbarhet, enkelhet og funksjonalitet. Sammen med det kommer respekten for naturen. Derfor setter Porsgrund miljø først i både produksjon og visuelt uttrykk. Målet vårt er å lage produkter som varer i mange år. Vi velger produkter av høy kvalitet som vil vare, det er en av de viktigste måtene å være bærekraftig i en verden i stadig forandring. 
 

ISO 9001 og ISO 14001

Alle produktene våre er CE-merket og vi har blitt ISO 9001-sertifisert siden 1994 og ISO 14001-sertifisert siden 1998. ISO-sertifiseringen er en internasjonal akkreditering, som holdes av selskaper over hele verden. I hovedsak innebærer dette å sørge for at produktene og tjenestene er trygge, og at kvaliteten er god. Å ha disse sertifikatene betyr at vi jobber for både våre kunder og miljøet.

 

Nordisk kvalitetsmerke 

Nordisk kvalitetsmerke er et uavhengig kvalitetsmerke som garanterer kunder miljøvennlige, energisparende og pålitelige produkter. Disse produktene er utviklet for å oppfylle kravene til installasjon og funksjon som gjelder i Norden. De sikrer også en god totaløkonomi for hele levetiden.