BÆREKRAFT

Når det er mulig, fokuserer vi på å velge velproduserte kvalitetsprodukter fremfor billig masseproduksjon. Hvorfor? Stikkordene er holdbarhet, enkelhet og funksjonalitet. Sammen med det kommer respekten for naturen. Derfor setter Porsgrund miljø først i både produksjon og visuelt uttrykk. Målet vårt er å lage produkter som varer i mange år. Vi velger produkter av høy kvalitet som vil vare, det er en av de viktigste måtene å være bærekraftig i en verden i stadig forandring. 
 

ISO 9001 og ISO 14001

Alle produktene våre er CE-merket og vi har blitt ISO 9001-sertifisert siden 1994 og ISO 14001-sertifisert siden 1998. ISO-sertifiseringen er en internasjonal akkreditering, som holdes av selskaper over hele verden. I hovedsak innebærer dette å sørge for at produktene og tjenestene er trygge, og at kvaliteten er god. Å ha disse sertifikatene betyr at vi jobber for både våre kunder og miljøet.

 

 

HELSE OG SIKKERHET FOR VÅRE ANSATTE

ISO 45001 er verdens første internasjonale standard for helse og sikkerhet. Å sikre helse og sikkerhet for våre ansatte er av største betydning for oss i Geberit. Ved å være ISO 45001 – sertifisert viser vi at vi jobber proaktivt med å øke sikkerheten, redusere risikoen på arbeidsplassen og styrke helse og trivsel på jobb.