LETT Å RENGJØRE

Forholdet mellom natur, design og teknologi er en stor del av vår designfilosofi. 

 

Når et baderoms produkt er enkelt å rengjøre, er det mer hygienisk og da er det mindre risiko for spredning av bakterier. Dessuten krever det mindre rengjøringsmidler som også er til fordel for naturen.

 

Hva gjør et baderoms produkt enkelt å rengjøre? 

Materialvalg påvirker hvordan forskjellige overflater samler skitt og støv. Glasuren på porselenet til toaletter og servanter, overflaten og materialet til møblene. Produktene vi produserer er resultatet av mange års forskning og utvikling innen avansert overflateteknologi.
 
Renslighet er også tenkt/høyt prioritert i utformingen av våre produkter. Vi har redusert antall steder som samler skitt. Det er derfor du ikke finner unødvendige kanter, hull, hjørner o.l. på baderomsproduktene våre.

 
 

Rimfree teknologi

En av teknologiene som har revolusjonert rensligheten av toaletter er Porsgrund Rimfree© -teknologi. Rimfree© betyr at toalettet ikke har en skyllende kant der skitt og bakterier kan gjemme seg. Videoen viser hvordan denne banebrytende teknologien faktisk fungerer:
 

Smart glasur

Våre toaletter og vasker har en mykere glasur som reduserer smuss som samler seg på overflaten, og holder badet ditt rent. Den nye Smart-glasuren har en jevnere overflate og når utover synlige områder som f.eks. renslighet under vannoverflaten på toalettet ditt og inne i overløpsåpningen til vasken.