Ethvert hus har behov for minst ett – tid for å skifte toalettet?

 

Mye har skjedd på baderomsfronten når det kommer til interiør design og funksjonaliteten på baderomselementene de siste årene. Før du starter renoveringen, eller planlegger baderomsinteriøret på ditt nye bad har vi et par tips til deg.

 

Tips til når du skal renovere badet: Toalettet

Baderomsrenovering er ingen liten affære.  Du vil gjerne være sikker på at du velger det riktige toalettet som passer din livsstil og dine behov. Her er et par ting det er verdt å tenke over:

  • Hvilket utrykk ønsker du på ditt bad – skal det være et nett, vegghengt toalett som har innbygningssisternen skjult i veggen, eller vil du heller ha en enkel gulvstående modell?
  • Hvor hygienisk og rengjøringsvennlig ønsker du at det skal være – med eller uten spylekant? Og hva med kvaliteten på porselensglasuren?
  • Er vannforbruket viktig for deg?
  • Henger pris og kvalitet sammen?

 

Det er også mange andre detaljer man må vurdere, som for eksempel fargen på toalettsetet, soft-close hengsler og det generelle designet.

Porsgrund Glow baderomsserie

Porsgrund Glow baderomsserie setter standarden for dagens moderne toalett. Rengjøringsvennlig teknologi og slitesterke funksjonelle løsninger, sikrer at du får et toalett og et baderom som du og din familie har glede av i mange år fremover. Med sine rene enkle linjer og former, tar Porsgrund Glow toalettene det moderne skandinaviske utrykket inn på badet ditt.

Det vegghengte toalettet – en vedvarende designtrend på badet

De fleste som renoverer eller bygger nytt bad i dag velger et vegghengt toalett. Rørføringer og toalettsisternene er elegant skjult bak veggen, og selve toalettet svever nærmest over gulvet. Disse egenskapene gir toalettet et lett og moderne utseende, og gjør det veldig enkelt å holde området rundt toalettet rent. 

Det å skifte ut et gammelt gulvstående toalett til en vegghengt modell skal utføres av en sertifisert rørlegger. Ønsker du et smart og praktisk vegghengt toalett må du kontakte din lokale rørlegger som vil hjelpe deg med installasjonen.

 

Les om våre Rimfree toalettløsninger her

 

Porsgrund Glow toaletter – innovative detaljer

 

Våre Porsgrund Glow toaletter har flere innovative løsninger. For det første kommer toalettene med Porsgrunds unike hygieniske Rimfree teknologi. Disse toalettene har ingen spylekant i skålen, slik at det er ingen steder hvor smuss og bakterier kan gjemme seg – super hygienisk! Ventetiden for at sisternen skal fylle seg opp igjen etter spyling har blitt forkortet og toalettet er utstyrt med en separat innersisterne som forhindrer kondens på utsiden av toalettsisternen.

En ting vi ikke har endret er selvfølgelig kvaliteten, og det er noe du vil legge merke til etter mange års bruk. Alle Porsgrunds toaletter er laget for å vare i mange år.

Spar vann med dobbeltskyll

Et vannbesparende toalett er bra for miljøet og for din lommebok. Vi har gjort skyllemekanismen så effektiv at det kun er behov for 2 liter vann til det lille skyllet og 4 liter til det store skyllet – i stedet for det som er standard 3 og 6 liter.

Hold toalettet ditt friskt mellom hver rengjøring

Alle de gulvstående toalettene fra Porsgrund kommer med en smart funksjon: en automatisk oppfriskningsfunksjon. Du trenger kun å putte en Porsgrund Fresh WC duftstav via spyleknappen, deretter frigjør toalettet automatisk en tilpasset mengde frisk duft etter hver gang du skyller ned. Så dufter og føles toalettet friskt og rent.

Små detaljer på baderommet: Seter, hengsler og glasur

Soft-close og quick-realese funksjon på toalettsetet i hardplast kan være en god investering for deg. Når du lukker toalettsetet sikrer soft-close funksjonen at lokket lukkes forsiktig og lydløst. Når du skal rengjøre toalettet kan du enkelt fjerne setet fra toalettet med quick-release funskjonen. På denne måten får du rengjort under hele setet slik at du slipper bakterier og smuss. En annen innovativ detalj som hjelper deg med å holde toalettet rent, er den rengjøringsvennlige Porsgrund Smart glasuren.

Servanter som matcher designet på badet ditt

Badet skal ses i sin helhet. For å skape en flott og harmonisk følelse bør alle elementene passe sammen. Akkurat som Porsgrund Glow toalettene, gjenspeiler Porsgrund Glow servantene den skandinaviske designtradisjonen. Vårt sortiment kommer med flere ulike modeller av servanter, fra små til store, runde til rektangulære, med kranhull plassert til høyre eller midten – alt slik at det skal passe inn på ditt baderom, enten det er stort eller lite. Det er du som designer ditt baderom, og med baderomsmøbler som har rene linjer og moderne design blir resultatet flott og harmonisk.