Inspirasjon til ditt nye baderom

Badet er husets hjerte


Vi mener at badet er det viktigste rommet i hjemmet. Et sted med plass til ro, drømmer, hverdagsliv og alle livets små og store øyeblikk. Vi mener også at hverdagen skal være enkel. Derfor designer vi baderomsmøbler som er hygieniske og enkle å rengjøre. Når du velger Porsgrund, velger du nordisk design. Et ærlig, bærekraftig og rent design med naturen som inspirasjonskilde.

Finn inspirasjon til ditt nye bad og få tips og triks til hvordan du får den beste starten på valg av farger og materialer i innredningen.

Hvem bestemmer på ditt baderom?

På badet skal det være plass til alle, unge, gamle, hver for seg eller sammen. Sjekk ut historiene nedenfor og finn ut hva hunder, yoga, småbarn og en eldre mann har til felles.

Yoga eller en pause fra hverdagen?  Hva gjør du i hemmelighet på badet? Se hele historien og få inspirasjon til ditt fremtidige bad.
Er det flere i din familie som trives på badet? Gjør det enkelt for alle.

Livet er fullt av store avgjørelser.

Vi er her for å hjelpe deg med produkter og inspirasjon til et bad som vil imponere alle til å si JA! 

Hvem sier at du ikke kan feire seier og store triumfer på badet?

Se hvordan denne kule gutten feirer en milepæl i livet og få inspirasjon til ditt fremtidige bad.

Trenger du inspirasjon?

Små detaljer kan utgjøre en stor forskjell. Hvilken såpe eller parfyme du har stående fremme sier mye om hvem du er, akkurat som farger på møbler, vegger og valg av materialer.

I vårt store bloggarkiv har vi samlet en rekke tips og triks om farger, materialer, dekor og produktutvalg. Det gjør det lettere for deg å ta de riktige avgjørelsene når du skal pusse opp eller bygge nytt bad.

Les mer i vårt bloggarkiv her

Planlegger du nytt bad?


Synes du det er vanskelig å velge farge og stil? Vi har samlet et stort utvalg bilder, hvor du kan finne inspirasjon til din innredning, uavhengig av størrelsen på badet ditt.

Utforsk bildegalleriet vårt og bli inspirert før du tar den endelige avgjørelsen.

Besøk vårt bildegalleri her

 

Skal du renovere?

Vi vet det er mye å tenke på når man skal planlegge et nytt bad. Derfor har vi samlet noen tanker og tips for hvordan du skal velge riktige produkter og innredning.

 

Besøk vår planleggingsseksjon

 


besøk vår planleggingsseksjon
besøk vår planleggingsseksjon