Instagram linker

Har du sett noe interessant på vår Instagram konto? Her finner du linker fra våre Instagram innlegg. God lesning!

En oppfriskning av badet trenger ikke å være vanskelig! 

De smarte møbelpakkene er en rask vei til en god oppgradering. For det er ikke alle prosjekter som behøver å være så omfattende. Har du en liten leilighet, sommerhus eller liknende som krever en rask oppgradering, så kan en møbelpakke være en god løsning!

Skal speilet henge plant med veggen eller skal det være en del av skapet? 

Løsninger kommer ofte i mange varianter, slik er det også med speil og speilskap. Uansett hva du velger får du et elegant design som gir deg muligheten for en integrert LED-belysning. 

God sommer til alle 

Vi ønsker alle en god sommer, med koselige kvelder på terrassen og lyse stunder på badet.

Nytt dusjkabinett til hytta

Med et dusjkabinett får du en trygg dusjløsning på hytta. Vi har et bredt utvalg av dusjkabinett som passer inn i ethvert hjem. 

Sommerfølelse på badet

Med sommeren kommer også de lyse fargene inn på badet. Her kan du hente inspirasjon fra både strand, skog og mark for å gi badet ditt en sommerlig følelse før høsten igjen melder sin ankomst 

Mangler du oppbevaringsplass kan høyskap være løsningen

Trenger du ekstra plass til enten håndklær eller dine baderomsprodukter, er høyskap en god idé. Porsgrund Elegant kommer med 5 flyttbare hyller som kan settes inn og justeres etter behov. 

Finn tid til deg selv på ditt eget bad 

Når dagene blir lange og føttene ømme, er det viktig å gjøre noe bra for seg selv. Et varmt fotbad er den sunne veien til myke og velstelte føtter, som du enkelt kan lage med svært få ingredienser:

💧 1 dl havsalt

💧 2 ss. natron

💧 5-6 dråper lavendelolje

Flott design skal være lett å rengjøre 

Når du skal kjøpe et nytt toalett, lønner det seg å velge et som også er enkelt å rengjøre. Selv om det ikke alltid er toalettet som får mest oppmerksomhet, er det tross alt et produkt du skal ha stående i mange år fremover.

Ta en titt i vår nye baderomskatalog

Inspirasjon kan dukke opp overalt og spesielt med den rette katalogen for hånden. I vår baderomskatalog ser vi nærmere på sammensetningen av alt fra lekre møbler og nordisk design, til utvalget av farger og moderne toaletter.

Bærekraft hos Porsgrund

Når du mottar et produkt fra Porsgrund kommer det i en bærekraftig emballasje. Og takket være minimal og grønnere emballasje har vi redusert CO2-utslippene våre med 6 %.