Instagram linker

Har du sett noe interessant på vår Instagram konto? Her finner du linker fra våre Instagram innlegg. God lesning!

 

 

 

Velg riktig toalett 

Designet og formen på toalettet har stor betydning for hvordan uttrykket på badet ditt blir. Vi har samlet noen tips til hvordan du finner det riktige toalettet til ditt bad. 

 

Oppfyll drømmen om ditt perfekte baderom 

Det trenger ikke være langt mellom tanke og handling. Selv om baderommet kan føle som et stort prosjekt, kan små idéer og kreative løsninger, gjøre en stor forskjell. 

 

Bli inspirert her 

Naturlige materialer er nøkkelen til hygge 

Med baderomsmøbler i tre og farger fra naturen, kan du enkelt skape et varmere og hyggeligere miljø på badet ditt. Her kan du oppdage en hel verden av naturmaterialer. 

 

Finn inspirasjon her 

Få full oversikt over våre dusjløsninger 

Når du først har funnet den perfekte dusjløsningen til baderommet, er du ikke i tvil. Dusjløsningen kan nemlig løfte hele rommet, og gi en avslappende følelse av velvære i kroppen. 

Mer om dusjløsninger her 

Baderommet er stedet for alenetid 

Dersom du setter av tid til et varmt bad og stearinlys, har du den perfekte oppskriften for avslapning. Baderommet er nemlig de riktige omgivelsene, når det kommer til å nyte eget selskap. 
 

 

Se vårt utvalg av badekar 

Vi hjelper deg med å få dine ideer til virkelighet. 


Du har sikkert mange ideer om hvordan ditt neste bad skal se ut. Dette gjelder alt fra møbler til farger og detaljer. Det forstår vi godt og derfor hjelper vi deg også gjerne med noen tips til planlegging, inspirasjon og gode ideer.
 
Få gode ideer her 

Badet er et sted helt for deg selv


Derfor må det også være rom for personlighet og detaljene som gjør det til ditt eget. Vi bruker i gjennomsnittet over 400 dager av livet på badet, så det handler om å få mest mulig ut av tiden. Det har vi skrevet litt om her. 

 

Skyll ned med Porsgrund Glow berøringsfri skylleknapp 


Når du er ferdig, registrerer sensoren bevegelsene dine og sørger for at du ikke trenger å berøre skylleknappen. Hos Porsgrund har vi smarte løsninger som kan piffe opp badet ditt og gjøre hverdagen enklere for både store og små.
 

Les mer om sensoren

Baderomsspeil med belysning 

Lys gjør mye for sinnet vårt. Derfor er det viktig å ha god belysning, nå som dagene blir kortere. Med Porsgrund Reflect får du moderne baderomsspeil med god belysning.

 

 Finn ditt nye baderomsspeil her  

 

Hvilken dusjløsninger liker du best? 


Enten du er ute etter dusjkabinett, glassvegger eller dører legger vi stor vekt på komfort, design og hygiene i alle våre dusjløsninger. Det skal være en god opplevelse å ta en dusj i en dusjløsning fra Porsgrund, og det kan du lese mer om her. 

 

Se våre løsninger her  

 

Å holde badet fritt for bakterier er mer relevant enn noen gang.

Derfor er alle Porsgrund Elegant servanter designet med rene linjer uten unødvendige kriker og kroker, og vår ekstra rengjøringsvennlige glasur. Porsgrund Smart-glasuren, gjør det vanskelig for smuss å sette seg fast. 

 

Se hvordan du kan unngå bakteriefeller 

De små tingene kan gjøre en stor forskjell 


Det er mange valg å ta når du skal dekorere badet. Selv om ikke alle valg er like viktige, kan selv de minste ting ha stor innvirkning på uttrykket du gir badet ditt. Hos Porsgrund kan du alltid finne inspirasjon til ditt interiørdesign og finne ut hvilke møbler som passer for deg.
 

 

Se alle baderomsserier her

 

Liker du best dusj eller badekar? 

Enten du foretrekker en forfriskende dusj eller et mer avslappende bad er det noe for enhver smak hos Porsgrund. Vi har alt fra dusjkabinett, dusjvegger og -dører til badekar i ulike design og størrelser.

 

Finn inspirasjon her 

Har du sett vår Porsgrund Glow serie i eik? 

I denne serien finner du alt fra toaletter og servanter i fint porselen, til baderomsmøbler i eik som kommer i flere forskjellige størrelser. Møblenes lyse trefarge gir en følelse av renhet og natur som passer godt til resten av baderomsserien.

 
Les mer om Porsgrund Glow her

Kom i gang med å dekorere badet

Det er mange avgjørelser som skal tas i utformingen av det nye badet. Både med tanke på hvilke materialer du ønsker å bruke, hvor mye fargene skal oppta veggene og hvilken møbelserie faller best i smak? Uansett hva du drømmer om kan vi gjerne hjelpe deg.

 

Les mer om innredning her 

Få plass til alt du trenger i Porsgrund Glow høyt speilskap

Speilskapet tilbyr mange gode muligheter. I tillegg til at det er innebygget speil på begge sider er det også stikkontakt, og mulighet til å oppbevare alt fra toalettsaker til skjønnhetsprodukter. Den smarte utfellbare hyllen kan brukes når for eksempel sminke eller andre ting skal ordnes ved speilet.

Sjekk ut speilskapet her

 

 

La fargene inspirere ditt møbelvalg 🎨

Badet er synonymt med avslapning, og et sted vi tilbringer mange av timene våre. Vi har derfor samlet en rekke farge- og møbeltrender til deg som står foran et nytt og spennende baderomsprosjekt denne sommeren.

Se mer i vårt galleri 

 

 

5 tips for å oppgradere badet 

En sommerrenovering av badet trenger ikke å være uoverkommelig stor eller dyr. For det er ikke nødvendig å pusse opp alt, for å få et helt nytt og lekkert utseende. Vi gir deg fem gode tips for enkel oppgradering av badet.

Få inspirasjon til badet her

 

 

Få en berøringsfri opplevelse med Porsgrund Glow Sensor

Med vår smarte sensor som aktiveres ved å føre hånden over skylleknappen har det blitt enklere og mer hygienisk å skylle ned. Den klassiske skylleknappen er nemlig et sted hvor det ofte samler seg mest bakterier.

Les mer om den smarte sensoren

 

 

Naturen inn på badet 

Ta naturen med inn ved å bruke elementer i tre og stein. Vi har samlet masse inspirasjon til deg her. 

Finn mer baderomsinspirasjon her 

 

 

En oppfriskning av badet trenger ikke å være vanskelig! 

De smarte møbelpakkene er en rask vei til en god oppgradering. For det er ikke alle prosjekter som behøver å være så omfattende. Har du en liten leilighet, sommerhus eller liknende som krever en rask oppgradering, så kan en møbelpakke være en god løsning.

Se utvalget av møbelpakker her

 

 

Skal speilet henge plant med veggen eller skal det være en del av skapet? 

Løsninger kommer ofte i mange varianter, slik er det også med speil og speilskap. Uansett hva du velger får du et elegant design som gir deg muligheten for en integrert LED-belysning. 

Se våre speil her

 

 

God sommer til alle 

Vi ønsker alle en god sommer, med koselige kvelder på terrassen og lyse stunder på badet.

Baderomstips her

 

 

 

Nytt dusjkabinett til hytta

Med et dusjkabinett får du en trygg dusjløsning på hytta. Vi har et bredt utvalg av dusjkabinett som passer inn i ethvert hjem. 

Finn ditt nye dusjkabinett her

 

 

Sommerfølelse på badet

Med sommeren kommer også de lyse fargene inn på badet. Her kan du hente inspirasjon fra både strand, skog og mark for å gi badet ditt en sommerlig følelse før høsten igjen melder sin ankomst.

Finn inspirasjon her

 

 

Mangler du oppbevaringsplass kan høyskap være løsningen

Trenger du ekstra plass til enten håndklær eller dine baderomsprodukter, er høyskap en god idé. Porsgrund Elegant kommer med 5 flyttbare hyller som kan settes inn og justeres etter behov.

Se alle høyskap her

Finn tid til deg selv på ditt eget bad 

Når dagene blir lange og føttene ømme, er det viktig å gjøre noe bra for seg selv. Et varmt fotbad er den sunne veien til myke og velstelte føtter, som du enkelt kan lage med svært få ingredienser:

💧 1 dl havsalt

💧 2 ss. natron

💧 5-6 dråper lavendelolje

Flott design skal være lett å rengjøre 

Når du skal kjøpe et nytt toalett, lønner det seg å velge et som også er enkelt å rengjøre. Selv om det ikke alltid er toalettet som får mest oppmerksomhet, er det tross alt et produkt du skal ha stående i mange år fremover.

Mer om rengjøringsvennlig design

 

 

Ta en titt i vår nye baderomskatalog

Inspirasjon kan dukke opp overalt og spesielt med den rette katalogen for hånden. I vår baderomskatalog ser vi nærmere på sammensetningen av alt fra lekre møbler og nordisk design, til utvalget av farger og moderne toaletter.

Se katalogen her

 

 

Bærekraft hos Porsgrund

Når du mottar et produkt fra Porsgrund kommer det i en bærekraftig emballasje. Og takket være minimal og grønnere emballasje har vi redusert CO2-utslippene våre med 6 %. 

 Les mer om bærekraft