Badet er husets hjerte

Vi mener at badet er det viktigste rommet i hjemmet. Et sted med plass til ro, drømmer, hverdagsliv og alle livets små og store øyeblikk. Vi mener også at hverdagen skal være enkel. Derfor designer vi baderomsmøbler som er hygieniske og enkle å rengjøre. Når du velger Porsgrund, velger du nordisk design. Et ærlig, bærekraftig og rent design med naturen som inspirasjonskilde.

Finn inspirasjon til ditt nye bad og få tips og triks til hvordan du får den beste starten på valg av farger og materialer i innredningen.

Er du allerede i full gang med planleggingen men trenger hjelp til hvilke konkrete produkter du bør velge eller hvordan utnytte plassen best mulig? Få hjelp til å dekorere ditt drømmebad med vårt digitale designprogram.

Les mer her

Hvem bestemmer på ditt baderom?

Yoga eller en pause fra hverdagen? Hva gjør du i hemmelighet på badet? Se hele historien og få inspirasjon til ditt fremtidige bad.
Er det flere i din familie som trives på badet? Gjør det enkelt for alle.
Livet er fullt av store avgjørelser. Vi er her for å hjelpe deg med produkter og inspirasjon til et bad som vil imponere alle til å si JA!
Hvem sier at du ikke kan feire seier og store triumfer på badet? Se hvordan denne kule gutten feirer en milepæl i livet og få inspirasjon til ditt fremtidige bad.

Trenger du inspirasjon?

Små detaljer kan utgjøre en stor forskjell. I vårt store bloggarkiv har vi samlet en rekke tips og triks som kan hjelpe deg.

Les mer i vårt bloggarkiv her

Planlegger du nytt bad?

Synes du det er vanskelig å velge farge og stil? Vi har samlet et stort utvalg bilder, hvor du kan finne inspirasjon til din innredning, uavhengig av størrelsen på badet ditt.

Utforsk bildegalleriet vårt og bli inspirert før du tar den endelige avgjørelsen.

Skal du renovere?

Vi vet det er mye å tenke på når man skal planlegge et nytt bad. Derfor har vi samlet noen tanker og tips for hvordan du skal velge riktige produkter og innredning.

Hvordan ser drømmebadet ditt ut?

Vi har laget et enkelt digitalt verktøy hvor du kan teste ulike løsninger for ditt nye bad. Du kan sette inn skap, speil, dusj, toalett og teste ut farger på både møbler, gulv og vegger. Begrenset kun av fantasi.

Det gjør det enkelt for deg å visualisere badet før du tar den store avgjørelsen.


Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!