Instagram linker

Har du sett noe interessant på vår Instagram konto? Her finner du linker fra våre
Instagram innlegg. God lesning!

Lyse farger på badet

Vårens farger

Vi har alltid latt oss inspirere av den spesielle stemningen som oppstår når bladene skifter farge og lyset igjen titter inn på baderommet.

Få inspirasjon til baderommet her

Elegant baderomsserie

Skap et minimalistisk, stilrent og lekkert uttrykk på badet med Elegant serien

Se hele Elegant serien her
Porsgrund Elegant sort møbel

Inspirert av naturen

Våre flotte design og baderomsløsninger er inspirert av alt det beste fra naturen.

La deg inspirere av naturen her

Sans for detaljer

Vår tidløse og flotte Elegant serie er gjennomtenkt designet ned til minste detalj.

Se hele Elegant serien her
Porsgrund baderom

Kvalitetsprodukter

Hos Porsgrund er designet på våre nordiske kvalitetsprodukter inspirert av naturens liv og farger.

Bli inspirert

Inviter naturen inn på baderommet

Materialer av tre har lenge vært no-go når det kommer til våtrom, men det finnes flere kraftige og robuste tresorter som fint kan pryde baderomsveggene - slik som valnøtt eller wengé.

Les mer om mulighetene her

Farger setter stemningen på baderommet

Når du skal velge farger og nyanser til baderommet, er det viktig å tenke på hvilken stemning du ønsker å skape. For å oppnå ønsket uttrykk kan det være lurt å sette farger opp mot hverandre og vurdere helhetsinntrykket fargene gir.

Se våre baderomsserier her

Med respekt for miljøet

Velger du baderomsløsninger fra Porsgrund kan du være sikker på at det ikke er langt fra produksjon til ditt hjem. I Porsgrund er vi stolte over å produsere våre produkter i norden, hvilket bidrar til å sikre høy kvalitet samtidig som du minimerer transportbelastningen på miljøet.

Les mer om oss her

Rene linjer

Med de rene linjene i baderomsserien Porsgrund Elegant er du garantert et lekkert, stilrent og minimalistisk uttrykk som vil imponere alle og enhver.

Se vår lekre baderomsserie her

Ute av syne, ute av sinn

Derfor har vi sørget for at du alltid kan finne elegante og smarte baderomsmøbler som passer dine behov

Se våre baderomsmøbler her
Porsgrund Elegant baderomsmøbler

Alltid tilgjengelig med gode råd.

Vi har mange års erfaring og mange gode råd til deg som planlegger badet. Alt fra baderomsplanlegging til produktkunnskap. Vi deler de gjerne med deg.

Bli inspirert her
Porsgrund Elegant baderomsmøbel

Nåla i høystakken

Å finne de riktige baderomsmøblene kan være like utfordrende som å finne nåla i høystakken. Hvilken servant passer til underskapet? Ønsker du et mer naturlig uttrykk? Passer svart underskap til dusjen? Spørsmålene er mange, og vi har derfor samlet en rekke gode tips og triks for å gjøre det hele enklere for deg.

Få gode råd her
Porsgrund Elegant baderomsmøbel

God jul fra Porsgrund

Porsgrund ønsker alle en riktig god jul. Vi ønsker dere en velfortjent og avslappende julefeiring.

Riktig god jul
Porsgrund servant

Kompromissløs eleganse

Vårt mål i Porsgrund er at du skal kunne velge flotte og stilrene løsninger uten å måtte gå på kompromiss med designet. Uansett hvilke av våre produkter du velger, fra servanter til vegghengte toaletter, kan du være sikker på at både design og funksjonalitet er ivaretatt.

Les mer her
Porsgrund høyskap

Plass til alt

Det er få ting som er verre enn rot på badet. Vi har derfor sørget for at du alltid har plass til alle tingene dine om du velger en av våre mange lekre og stilrene løsninger.

Få tips til oppbevaring på badet her
Porsgrund Elegant baderomsmøbel

Hold baderommet rent og pent

Med vår Porsgrund Smart glasur har vi gjort det enkelt å rengjøre både servant og toalett. Glasuren gjør det lett å tørke av smuss, slik blir det enkelt for deg å holde baderommet rent og pent til enhver tid.

Les mer her
Håndtak til baderomsmøbler

Alle detaljer teller

På baderommet er alle detaljer viktige - også de aller minste. Våre elegante håndtak får du i ulike farger, størrelser og materialer, hvilket alle tilfører baderommet det lille ekstra.

Se utvalget her
Porsgrund Glow baderomsserie

Uendelige muligheter

Ingen baderom er like. De kommer i mange forskjellige størrelser og fasonger. Heldigvis har vi i Porsgrund løsninger for både store og små baderom - og alle varianter imellom.

Se tips her
Porsgrund Glow baderomsmøbel

Lekre minimalistiske detaljer

Med Glow serien fra Porsgrund er det enkelt å finne en løsning til baderommet. Utforsk våre unike og minimalistiske design, og finn det baderomsmøbelet som passer best til nettopp ditt baderom.

Se Glow serien her
Porsgrund Elegant baderomsmøbel

Små endringer kan gjøre en stor forskjell

Ditt nye drømmebad trenger verken å koste en formue eller ta flere år å ferdigstille. Utforsk vår korte guide, og få inspirasjon til hvordan du enkelt kan oppnå et forfriskende nytt og stilig bad til en overkommelig pris.

Se vår guide her
Porsgrund baderomsdesigner

Design drømmebadet ditt

Med vår egen baderomsdesigner kan du være din egen interiørdesigner. Du kan enkelt sette i gang, uansett størrelse på badet eller hvilken stil du ønsker

Prøv det her
Servantskap med oppbevaring

Få plass til mer på små bad

Et lite bad trenger ikke å være en stor utfordring. Du kan få mye mer ut av plassen ved å bruke plassoptimaliserte skap eller servantskap medoppbevaringsplass

Finn løsningene her
Porsgrund vegghengt og gulvstående toalett

Et toalett er ikke bare et toalett

Når det gjelder toaletter er det mange valg, muligheter og tanker å ta stilling til når du skal velge et nytt. Hos Porsgrund er vi eksperter på toaletter, så vi hjelper deg med hva du bør tenke på.

Ta en titt på alternativene her
Porsgrund Elegant møbel

Inviter naturen inn

Med våre mange stilrene serier er det enkelt å ta naturen med inn på badet. Det gir både et vakkert, elegant design og en avslappende atmosfære for mange gode stunder.

La deg inspirere her
Porsgrund moodboard

Få plass til alt med møbler fra Porsgrund

Når det gjelder baderomsoppbevaring, finnes det et hav av muligheter og mange smarte måter å gjøre det på. Det gjelder bare å finne den rette løsningen for badet ditt.

Finn din løsning her

Skap kontraster med mørke, stilrene detaljer

Med de mørke detaljene og de hvite møblene i Porsgrund Elegant serien kan du skape stilfulle kontraster på badet. Det gir badet et unikt og innbydende helhetsinntrykk.

Bli inspirert her

Gjør rengjøringen til en fornøyelse

Hos Porsgrund har vi sørget for at rengjøring ikke skal være et problem i hverdagen. Derfor er alle toalettene våre utstyrt med Porsgrund Smart-glasur, som gjør at skitt og smuss har vanskeligere for å feste seg, samtidig som det blir enklere for deg å rengjøre.

Les mer her

Et bad med så mange muligheter

Når du skal pusse opp badet er det mange ting du må ta stilling til. Vil du ha gulvstående eller vegghengt toalett? Vil du ha lys i speilet? Hvor mye plass trenger du til oppbevaring?

Få hjelp her

Hvitt, svart eller tre? La deg inspirere til ditt nye bad

Hos Porsgrund har vi designalternativer for enhver smak. Skal badet innredes i mørke farger for rolige kvelder, lysere toner for et glass bobler i badekaret eller skal naturen inviteres inn? Mulighetene er mange, avgjørelsen er din

Bli inspirert her

Gjør drømmene dine til virkelighet

Med Porsgrunds mange innredningsmuligheter kan du få akkurat det baderommet du drømmer om. Det er nesten bare fantasien som setter grenser. Prøv vår baderomsdesigner og skap ditt drømmeunivers.

Start å designe her

Alle valgene du tar har betydning for det endelige uttrykket

Mangler du inspirasjon til å løfte badet ditt, kan du med små idéer og elementer, løfte hele badet og skape et helhetlig utseende.

Finn inspirasjon i vårt bildegalleri

Sorte møbler fra Elegant serien gir et moderne uttrykk

Skal det være tidløst, så la det være med smarte, sorte møbler fra den moderne Elegant serien. Hvor fokuset er på enkle og rene linjer i minimalistisk design.

Se Elegant serien her

La lyset utenfor inspirere til lyse farger på baderommet

De lyse fargene trender i 2023, og derfor vil også vi gjerne inspirere deg til å få mest mulig ut av dem. Hos Porsgrund kan du alltid finne gode tips til sensommerens innredning.

Finn inspirasjon

Sorte detaljer skaper sammenheng på baderommet

Når det kommer til å skape sammenheng i innredningen, er det ofte de små tingene som gjør størst inntrykk. Se vårt sorte tilbehør til baderommet her.

Se mer her

La sommerens lys inspirere interiøret

De lyse trendene som følger med sommeren, gjør seg også gjeldende på badet. Her kan vi nevne de flotte, firkantede terrazzoflisene i beige, som passer elegant sammen med Porsgrunds ulike lyse møbler i trestruktur. På nettsiden vår gir vi flere forslag til trender i 2023.

Finn inspirasjon til ditt bad her

La sesongens lyse farger utgjøre en fargerik forskjell på badet ditt

Her kan du lære mer om baderomsdesign og finne gode tips til din baderomsinnredning.

Gjør badet til ditt eget

Fargerike trender setter standarden i 2023

Året 2023 byr på mange farger og detaljer. Vi ønsker å inspirere deg til å få mest mulig ut av dem, slik at du alltid kan finne gode tips til ditt interiørdesign.

Se trendene for 2023 her

Hos Porsgrund liker vi og utnytte plassen på baderommet

De nordiske landene er kjent for sine små baderom. Derfor tenker vi også på plassoptimalisering når vi utvikler nye produkter og løsninger. For selv om det er trangt om plassen, synes vi likevel du skal kunne få dine ønsker oppfylt.

Ideer til plassbesparende løsninger

Med Porsgrund Caribia kan du gi badekaret et helt eget uttrykk

Caribia fås både som innebygd eller frittstående badekar. Velger du et badekar for innbygging gir det deg friheten til å skape det uttrykket du ønsker på badrommet ditt, siden du kan velge overflaten eller flisene du ønsker.

Les mer her

Har du sett vårt utvalg av speilskap?

Med de forskjellige modellene i både Porsgrund Glow og Reflect seriene, finnes det helt sikkert også et speilskap som passer din smak.

Se utvalget her

Finn inspirasjon til materialer og farger

Du bør alltid se nærmere på de siste trendene når du skal skape riktig atmosfære på baderommet ditt. Her kan du dykke ned i alt som skjer innen farger og materialer, samt hvordan du kombinerer dine valg best.

Les mer om fargetrender på badet

Lysere farger på baderommet

Farger og årstider har alltid gitt anledning til å tenke nytt og kreativt. Dette gjelder også ved innredning av baderom, hvor fargene ute kan hjelpe oss med å innrede inne. Og med strandsesongen og lyse netter foran oss, er beige alltid en vinner.

Finn mer inspirasjon her

La oss gjøre dine kreative ideer til virkelighet

Hos oss er inspirasjon den viktigste kilden for å realisere dine baderomsdrømmer. Derfor kan du på hjemmesiden vår fordype deg i alt frasmarte produkter, de nyeste trendene, samt tips og triks til hvordan du kan sette ditt eget preg på badet.

Finn mer inspirasjon her

Skap ditt drømmebad med Porsgrunds baderomsdesigner

Nå kan du ta frem din indre interiørarkitekt og utforske Porsgrunds smarte designunivers. Her kan du designe alt fra små til store bad og få en bedre følelse av hva du drømmer om.

Prøv det selv

Det er de små detaljene som skaper helheten

Med våren, kommer også påskens gule farger. Det burde gi anledning til ny inspirasjon til innredning av baderommet. Inspirasjon finner du som alltid hos Porsgrund.

Finn inspirasjonen her

Skap et unikt bad med farger som smelter sammen med de stilrene hvite møblene.

Når det kommer til innredning er det mange valg som skal tas. Og ingen valg er ubetydelige. Spesielt når det kommer til de små fargevalgene, kan du gjøre en stor forskjell på badet ditt.

Finn inspirasjonen her

Finn en stil som passer til ditt baderom

Uansett om du skal bygge et helt nytt bad eller bare pusse opp, kan du gjøre en makeover med ganske få midler. På hjemmesiden vår finner du inspirasjon til det meste, slik at du kan komme i mål med din innredning.

Bli inspirert her

Hvert baderomsmiljø er noe for seg selv

Hos Porsgrund er det dine valg som skaper helheten - vi leverer bare baderomsinnredningen. Men uansett hvilken smak og stil du har, ønsker vi alltid å hjelpe og gi deg råd slik at du får det riktige og unike badet hjemme.

Se utvalget vårt her

Nå flytter vårfargene inn på baderommet

Med det milde været flytter nå enda mildere farger inn i hjemmet. Det betyr at våren er i anmarsj. Kanskje du skal vurdere om det er på tide å finne en ny farge til baderomsveggen eller flisene.

Få inspirasjon her

Utnytt plassen på baderommet

Uansett hvor stort baderommet ditt er, finnes det alltid muligheter til å få litt mer oppbevaringsplass. Enten du liker høyskap eller overskap best, kan du alltid finne en romslig og elegant løsning til ditt baderom, hos oss.

Les om oppbevaring

Med en dobbelservant kan dere nyte en stund sammen

Det er ikke kun alenetid badeværelset rommer. Det er mange tidspunkter, hvor det må være plass til flere familiemedlemmer samtidig. Da kan en dobbelservant fra Porsgrund være en smart løsning, som pent forener design og funksjonalitet.

Se vårt utvalg av servanter

Et baderomsutvalg for enhver smak

Hos Porsgrund kan du utforske våre serier, møbler og produkter, samt få ideer til hvordan ditt neste baderom skal se ut. Husk, du finner alltid inspirasjon på vår hjemmeside.

Bli inspirert her

Gjør baderommet til en naturlig forlengelse av hjemmet

Når du innreder baderommet, kan du med fordel ta en titt i det rommet det grenser til. Her kan du nemlig finne inspirasjon og idéer til hvilke baderomsmøbler som passer best til resten av hjemmet.

Les mer her

Fornyet eleganse fra Elegant-serien

I Elegant-serien får du både pene servanter og elegante baderomsmøbler i ulike størrelser og former, som passer til både små og store baderom. Foroppbevaringsplass trenger slett ikke ta opp all plass.

Les om Elegant-serien

Det er ofte de små detaljene som skaper størst inntrykk på baderommet.

Uansett hvordan du setter sammen farger, former, møbler og andre elementer på baderommet, er det ofte de enkle idéene som tar det meste av oppmerksomheten. Derfor, kan du hos Porsgrund også finne inspirasjon til å gjøre baderommet til et sted man husker.

Få smarte idéer her

La det hvite skinne i kontrastfylte omgivelser

Vi elsker å finne inspirasjon i naturen. Hos Porsgrund kan du alltid finne naturlige materialer, i både mørke og lyse farger, som skaper flotte og estetiske kontraster til det hvite toalettet som henger på veggen.

Finn inspirasjon her

Liker du best sorte eller hvite baderomsmøbler?

Valg av farge på møblene vil alltid påvirke baderommets uttrykk, og derfor skal det også være noe for enhver smak. Med det rette valget av farger på møblene, kan du virkeliggjøre drømmen om den estetiske helheten.

Les om møbelfarger