Hva er Porsgrund Smart-glasur?

Porsgrund Smart-glasur

Porsgrund Smart-glasur er en unik glasur som beskytter ved å forsegle de mikroskopiske porene i porselensoverflaten. Forseglingen forhindrer at det samler seg skitt og bakterier på overflaten.

Porsgrund Smart-glasur gir toalettet og servanten en svært slitesterk og glatt overflate der skitt og kalk har vanskeligere for å feste seg. Du får dermed et toalett og en servant som er enklere å rengjøre.

Hos Porsgrund har vi et konstant fokus på å optimalisere og utvikle våre produkter til minste detalj. Med Porsgrund Smart-glasur har vi utviklet en glasur som forbedrer hygienen uten at det går ut over kvalitet – eller pris. Vi bruker Porsgrund Smart-glasur på alle våre porselensprodukter.

 

 

Hemmeligheten bak Porsgrund Smart-glasur

Glasuren Porsgrund Smart-glasur er ekstremt tynn og finkornet og glatter ut mikroskopiske ujevnheter på porselenets overflate. Resultatet er en glatt overflate som er enkel å rengjøre sammenlignet med overflater med standardglasur.

Porsgrund Smart-glasur gjør overflaten mindre sårbar for kalk og skitt og forlenger produktets levetid. Med tiden vil kalk og skitt forringe glasurens overflate.

 

Rengjøringsvennlig toalett

Alle Porsgrunds toaletter har et Porsgrund Smart-glasur, og det innebærer at toalettet er lettere å rengjøre. Den harde og glatte overflaten gjør det vanskeligere for kalk og skitt å feste seg, og enklere for deg å vaske.

Ønsker du et toalett som er lett å rengjøre, anbefaler vi at du velger et toalett uten spylekant fra vår Rimfree-serie med et toalettsete med QuickRelease. I et toalett uten spylekant er det færre steder for skitten å skjule seg. Se våre anbefalinger for rengjøring av toaletter og servanter her.