ET BADEROM SOM HYLLER MINIMALISME OG ELEGANSE

 

Alle har vi vel et favorittmøbel? Hvorfor er det slik? Enkelte ting er mer klassiske og tåler tidens tann bedre enn andre. Vi blir ikke lei av å titte på dem og de blir heller ikke umoderne.

Når det gjelder møbler er det ofte designet som tiltaler oss. Allerede fra de første skissene av Porsgrund Elegant baderomsmøbler var målet klart; det skulle være en møbelkolleksjon basert på enkelhet, minimalisme og rene linjer.

Trender kommer og går. God design varer evig. Porsgrund Elegant baderomsmøbler passer et hvilket som helst baderom og enhver smak. 

Porsgrund Elegant

Porsgrund Elegant servantskap fås i tre bredder og to dybder og passer inn i alle bad. Tynne møbelservanter gir badet et lett uttrykk. Serien fås i hvitt. Møbelservantene har store basseng og likevel rikelig med avsettings-plass. 1200 mm møbelservant fås med et større basseng for to blandebatterier, eller med basseng i normal størrelse for ett blandebatteri. Se utvalget her. 

 

 

 

 

Porsgrund Elegant serien er moderne og tidløs med vekt på enkelhet og rene linjer. Kolleksjonen er designet for å passe norsk smak og god estetikk på baderommet. Gjør baderommet komplett med romslig høyskap eller et praktisk overskap.

 

Hvis du liker det enkle og minimalistiske velger du en push-open løsning uten håndtak. Hvis du vil gjøre det mer personlig kan du velge blant vårt varierte utvalg av designhåndtak.

Tilleggsutstyr

 

Som tilleggsutstyr til Porsgrund Elegant serien får du el-uttak som kan plasseres inni skapene slik at du enkelt kan bruke barbermaskin, føhner eller elektrisk tannbørste. Magnetlisten holder orden på neglsaks og pinsett. Et forstørrelsesspeil gjør alt som krever presisjon enklere. Inni høyskapet kan du plassere skittentøykurv, og på veggen en praktisk knagg. Alt tilgjengelig som tilleggsutstyr.

Se utvalget her