Porsgrund baderomsmiljø

Porsgrund i dag

PORSGRUND – Moderne bad siden 1948
Interessen for boliginteriør og smarte designløsninger er større enn noen gang før, og det gjelder selvfølgelig også badet. Vårt mål er å gi deg muligheten til å gi badet din egen, personlige stil slik at badet blir et velværerom for hele familien.

Porsgrund har i mange år forvandlet norske bad til vakre, moderne og funksjonelle rom. Produksjonen av Porsgrund sanitærporselen har røtter tilbake til Porsgrunds Porselænsfabrik (PP), Norges eneste porselensfabrikk som ble grunnlagt i 1885. Porselen er fortsatt kjernen i vår virksomhet.

Vi jobber hardt med å utvikle spennende produkter og inspirerende løsninger og konsepter tilpasset norske forhold. Utgangspunktet for planlegging av badet er alltid god design, tilpasning til ulike behov og livssituasjoner, fantastiske brukeropplevelser og fokus på hver minste detalj.

Når du velger Porsgrund, velger du nordisk design.

Nature

NORDISK DESIGN Vår design er basert på respekt for nordiske designtradisjoner.

Vi verdsetter funksjonalitet, rene linjer og lang levetid. Alt dette er basert på en tankegang om å bringe naturfølelsen inn i huset, og å gjøre det ved å få mest mulig ut av plassbruken og ved å bruke naturlige materialer som tre og stein.

Det harde klimaet har tvunget nordboere til å sette brukervennlighet over alt annet. Derfor følger også enkelhet som en naturlig del av designfilosofien.

Hva er hovedelementene bak nordisk design?

• Enkle silhuetter og vekt på naturlige materialer.
• En overveiende nøytral fargepalett for å skape harmoni.
• Bruk av naturmaterialer som tre, stein og porselen.

Bærekraftig

Når det er mulig, streber vi etter å velge kvalitet fremfor billig masseproduksjon.

Hvorfor? Fordi det er nøkkelen bak holdbarhet, enkelhet og funksjonalitet. Målet vårt er å lage produkter som varer i mange år. Å velge produkter av høy kvalitet som vil vare i mange år, er en av de viktigste fokusområder for oss.

Holdbare produkter

Ressursbesparende og holdbare produkter er kjernen i alt vi gjør. Vi jobber hardt for å kontinuerlig utvikle produktene våre, ut fra prinsippet om at gjennom et produkts livssyklus, fra innkjøp av materialer til selve bruken av produktet, må produktet alltid være bedre i et miljøperspektiv, enn det gamle.

Vi garanterer at reservedelene er tilgjengelige i 10 år etter at produktet er utgått, så det er alltid mulig å skaffe reservedeler.

Porsgrund produksjon

Hva har vi gjort i praksis?

• Lavt vannforbruk: Vi var de første som introduserte valget mellom stor og liten spyling, og har siden presset spylingen ned til 2/4 liter. Vannforbruket er dermed opptil 33 % lavere enn ved andre toaletter.

• Ingen tungmetaller: alt porselenet vårt leveres 100 % fritt for tungmetaller.

• Naturmaterialer: porselen er et naturmateriale. Vår spesielle porselensbehandling gjør at produktene holder i mange år. I slutten av produktets livssyklus knuses porselenet og brukes til asfaltering eller lignende.

• Lokal produksjon betyr mindre transport: Produktene våre produseres i Norden, på fabrikkene våre i Sverige og Finland, noe som betyr kort transport fra fabrikk til kunde.

• 10 års reservedelsgaranti: Vi garanterer at du får reservedeler til produktene dine 10 år etter at produktet er ute av sortimentet vårt. På denne måten sikrer vi at produktene våre varer lenger, og at en liten reservedel ikke trenger å være årsaken til at du må bytte toalett, servant eller andre produkter umiddelbart hvis de går i stykker.

• Emballasje: Vi pakker produktene våre med et minimum av emballasjematerialer, og har nettopp endret pappboksene våre, noe som har redusert CO2-utslippene våre med 6 %.

Porsgrund produksjon

Enkle å holde rene

Rengjøring av Ifö Rimfree-toalett
Mens forholdet mellom natur, design og teknologi spiller en nøkkelrolle i designen vår, er renhet et av nøkkelelementene i produktene våre. Når et baderomsprodukt er lett å rengjøre, er det mer hygienisk, noe som betyr færre bakterier. Vel, hva gjør et baderomsprodukt lett å rengjøre? Materialvalget har betydning for hvordan ulike overflater tar til seg smuss og støv. Dette inkluderer porselenets glasur på toaletter og servanter, samt baderomsmøblenes overflate og materiale. Produktene våre er et resultat av mange års forskning og utvikling innen avansert overflateteknologi. Produktene er også designet for å ha minst mulig unødvendige skjøter, hull, hjørner osv. for å redusere mengden smuss og bakterier.

Rimfree®-teknologi

En av teknologiene som har revolusjonert rensligheten til toalettene våre, er Porsgrund Rimfree®-teknologien. Rimfree® betyr at toalettet ikke har noen spylekant der smuss og bakterier kan gjemme seg. Videoen viser hvordan denne banebrytende teknologien fungerer.

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom baderomsbrosjyrene våre for mer inspirasjon!

Porsgrund-brosjyre