Porsgrund dusj

På jakt etter den perfekte dusjløsningen

Når du planlegger en perfekt dusjløsning, er det første tipset å være realistisk med hensyn til plassen du har. Det er hyggelig å ha den lille hverdagsluksusen og vi oppfordrer alle til å lage drømmebadet deres. Noen ganger kan imidlertid for mye luksus gi mangel på funksjonalitet og plass.

Et baderom med mye åpen plass gir en spa-følelse, og regnes som et kvalitetstegn på god innredning og design.

Noe som kan bidra til å gi merverdi til ditt hjem. Når du skal planlegge små baderom, blir gode og gjennomtenkte løsninger enda viktigere for å skape harmoni på badet. Selv i små rom kan du enkelt designe flotte dusjløsninger som vil være praktiske og tilføre stil til badet ditt. God planlegging med smarte dusjløsninger, hvor man kombinerer både badekar og dusj, viser at du ikke trenger å gå på kompromiss med arealet på badet.

Bygge en lekker og avslappende dusjløsning

En gjennomtenkt dusjløsning bidrar til å løfte hele baderommet. Vi har samlet noen forslag til hva du bør vurdere i planleggingsfasen for å finne riktig dusjløsning til dine behov:

• Hvilken størrelse er det på badet ditt? Har du et stort bad hvor det er realistisk å ha et stort dusjområde eller bør du prøve å utnytte plassen så godt som mulig?
• Hvor mye designfrihet ønsker du? Ønsker du en komplett dusjkabinettløsning? Eller ønsker du å skape et personlig preg i ditt dusjområde, ved å installere dusjvegger og sette mer fokus på veggene?
• Skal din dusjløsning inneholde plass til badekar?

En dusjløsning for ethvert baderom

Det er mange alternativer å velge i når du skal planlegge en ny dusjløsning. Hovedkategoriene er:

• Dusjdører
• Dusjkabinett
• Dusjvegger
• Nisjeløsninger

En ting som er sikkert når du skal pusse opp badet ditt er at du bør velge en dusjløsning hvor du kan se for deg å slappe av etter en lang dag, eller hvor du kan ta en forfriskende dusj før du starter dagen.

Velg tidløse dusjdører eller dusjkabinetter, så er det enkelt å tilpasse til den stilen du ønsker på ditt bad. Skulle du ønske å bryte litt med det tidløse kan du velge noen spennende fliser eller farger i dusjsonen.

Glassdører for inntrykk av større plass

Dusjveggenes rene og enkle design passer til alle typer interiørstiler – fra klassisk til moderne. Glassvegger gir også en følelse av integrering mellom dusjen og resten av badet, særlig hvis du velger samme fliser i dusjsonen som på resten av baderomsgulvet.

Glassvegger vil ikke bare gi en illusjon av mer plass på badet, de sparer deg også for tid når det kommer til rengjøring. Glassveggene har ikke mange steder hvor smuss og skitt kan samle seg. Alt du trenger å gjøre for å holde dusjen din skinnende ren er et tørk over glasset etter hver dusj. Glassvegger kan også være gunstig for personer med fleksibilitets- eller mobilitetsvansker, da fraværet av metallrammer gjør det enklere å komme seg inn og ut av dusjen.

Dusjdører - Smarte og funksjonelle løsninger

Dusjdører er en bra løsning hvis du har plass mellom to vegger, her kan du enkelt installere svingbare dører. Uansett hvor stor eller liten din dusj sone er, finnes det mange muligheter for å installere en luksuriøs dusjløsning. Eller til og med legge til et badekar, hvis du har plass og ønsker begge deler.

I et lite baderom kan det være lurt å installere leddede dusjdører som kan danne et dusjhjørne og slås inn mot veggen når de ikke er i bruk. Dette er en smart dusjløsning hvis du ønsker å spare plass på badet, da du kan bruke gulvet i dusjen til andre formål.

Hvis du velger dusjdører i glass kan du enkelt få dusjen til å blende inn sammen med resten av baderommet, da du oppnår et inntrykk av gjennomsiktighet, og gulv og veggfliser fortsetter uten forstyrrende overganger. Glassdørene gir en god følelse av lys og plass – selv i små baderom.

Dusjkabinetter - komplette dusjløsninger

Den enkleste veien til å få et elegant og stilig bad uten å måtte gjøre full renovering av badet, er å installere en komplett dusjkabinett-løsning. Et dusjkabinett kan plasseres hvor som helst på ditt bad. Veggene på dusjkabinettet sikrer effektiv beskyttelse mot lekkasjer og vannskader siden vannet holder seg inne i dusjkabinettet.

I vår Porgrund Showerama 10-5 serie kan du velge mellom firkantet og pentagonal modell i forskjellige størrelser. Det har et moderne og klassisk design, som kan plasseres i det hjørnet du måtte ønske på ditt bad. Med en dusjkabinett-løsning trenger du ikke bekymre deg for vannskader et sekund, da vannet forblir inne i dusjkabinettet. De fleste ønsker dører av klart glass, men har du rør eller installasjoner du ønsker å skjule, kan du velge frostet glass på baksiden av kabinettet.

Porsgrund dusjløsninger

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!