Vi presenterer Porsgrund VariForm servanter

 

Maksimal designfrihet for servanter


Runde, rektangulære, ovale og ellipse

Det estetiske designkonseptet Porsgrund VariForm omfatter fire grunnleggende geometriske former. Dette omfattende systemet  består av underlimte servanter, delvis nedfelte servanter og servanter som plasseres på plate i en rekke former og størrelser. Designkonseptet gir en nesten ubegrenset allsidighet både i private baderom og i offentlige rom som hotellbaderom eller restaurant-toalettrom. De særegne slanke kantene og det tidløse, hvite porselenet gjør at de nye Porsgrund VariForm servantene treffer midt i trendbildet for baderomsinteriør. De er et perfekt komplement til fargene og teksturene på baderommet. Porselen er et materiale som er solid og motstandsdyktige mot smuss og riper, og selv med intensiv bruk holder servantene seg attraktive år etter år.

 

Trendy design for servanter

De slanke kantene på Porsgrund VariForm servantene passer perfekt til de siste trendene innen baderomsinteriør. Servanter for montering på benkplate og servanter delvis nedfelt i benkeplate fås både med kranhull og uten. Det betyr at servantkran kan monteres på servanten, i benkeplaten eller på vegg. Alle Porsgrund VariForm servantene har romslige basseng. Servantene er produsert i høykvaltiets baderomsporselen, et holdbart materiale som er rengjøringsvennlig, ipebestandig og beholder den fine, blanke overflaten år etter år. 

 

Prisvinnende design

iF DESIGN 2018

Porsgrund VariForm servantene har fått utmerkelsen iF DESIGN AWARD 2018. Juryen sier at de er svært imponert over det store utvalget av servanter, og de fire geometriske formene. Juryen likte også konsept-tankegangen og slo fast at VariForm sortimentet tilbyr komplett design-frihet.