DE STØRSTE TRENDENE PÅ BADET I 2020


 3 TRENDER I 2020

Stylist Katrine Roug har tatt en titt på de største baderomstrendene i 2020. Les hennes anbefalinger og la deg inspirere til å innrede ditt eget baderom.

 

INVITER NATUREN INN

En trend som virkelig har fanget vår oppmerksomhet når vi snakker om boliginnredning og spesielt innredning av baderommet, er å invitere elementer fra naturen inn i hjemmet.

Ifølge Katrine Roug er naturmaterialer og farger fra naturen med på å skape følelsen av ro og velvære. Baderommet er et sted hvor vi ønsker at tiden skal stå litt stille og dette bidrar de naturlige materialene til, påpeker hun.

Her er Katrines anbefalinger av materialvalg til baderommet i 2020, som er både klassiske og tidløse på samme tid:

  • Marmor
  • Steinfliser
  • Terrazzo – både klassiske og i nye varianter
  • Tregulv
  • Andre elementer i tre som f.eks: en vegg, benkeplate, knagger
  • Planter på badet er heller ikke til å unngå i 2020

 

SKAP RO I INNREDNINGEN


Ro i innredningen er i fokus i 2020. Det handler om å skape harmoni i det øyet kan se og få ryddet vekk det unødvendige, slik at du skaper en følelse av indre ro, sier Katrine Roug. Når vi snakker om innredningstips, så liker jeg å innrede ut ifra prinsippet: «Alt skal ha en fast plass».

Når vi kommer til baderommet så krever det god plass til oppbevaring. Både skuffinndelere og plassbesparende hyller på innsiden av skapdører på møblene fra Porsgrund, er geniale til å holde orden i toalettsakene.  

HOTELLSTEMNING PÅ BADET

Baderommet er blitt husets rom for velvære. Det er her tiden står stille og hvor man har tid til egenpleie.

Ifølge Katrine er en av de store trendene i 2020 å lene seg på hotellers interiørdesign på badet, for å skape et eksklusivt utseende. Flotte detaljer som messing, en liten stol til å legge fra seg ting på, rullede håndklær og duftpinner, er små ting som er med på å skape den rette stemningen.  

Når det kommer til material- og møbelvalg på baderommet, henter man også her inspirasjon fra hoteller; f.eks. marmor og messing, som oser av kvalitet. Samt store speil med god belysning og flotte badekar.