NYE PORSGRUND SHOWERAMA 10-5 ­ – KVALITET DU KAN STOLE PÅ

 

Som profesjonell, vet du at Porsgrund Showerama dusjkabinetter er solide og av høy kvalitet. Alle detaljene er nøye planlagt i den nye Showerama 10-5: fra det stødige dusjkaret, til de solide skyvedørene som er enkle å åpne og dusjhodene i topp kvalitet.

Montering har aldri vært enklere, med innovative egenskaper er det mulige å montere for én person.

Monteringsvideo – vis meg hvordan man gjør det! 

Showerama 10-5

Pentagonal

Den velkjente pentagonale modellen gir deg plassen du trenger i dusjen, og gir deg litt ekstra plass på badet. Bredt inngangsparti med lav terskel og maksimal høyde på innsiden.

 

SE ALLE MODELLENE »

Showerama 10-5

Firkantet

Den nye og moderne firkantede modellen er 900 x 900 mm og et estetisk riktig valg for et moderne bad. Bredt inngangsparti, med lav terskel og maksimal dusjhøyde på innsiden. 

SE ALLE MODELLENE »

 

NYTT DESIGN  - SAMME VELKJENTE MONTERINGSMETODE


Festekroker i profilene for enkel montering.


Glasset er ferdig limt til hjørneprofilen.

Showerama 10-5 er utstyrt med hjul under dusjkaret samt justerbare ben.  

Avløpet av høy kvalitet med kjent Geberit-teknologi. 

CLASSIC-MODELLEN MED KUN BASISFUNKSJONER

SHOWERAMA 10-5
Pentagonal Classic


Det nye dusjkabinettet Shoerama 10-5 fås også i en enklere versjon som inkluderer alle basisfunksjoner og har velkjent Porsgrund Showerama-kvalitet. Classic-modellen leveres med en kvalitetshånddusj, men uten blandebatteri, takdusj og hylle. Disse er inkludert i  Comfort-modellen.

Pentagonal form, hvite profiler. Størrelser: 800 x 900, 900 x 800 og 900 x 900 mm. Størrelsene 800 x 900 og 900 x 800 mm leveres kun med klart glass. Størrelsen 900 x 900 mm leveres også med frostet glass bak.