NYE PORSGRUND SHOWERAMA 10-5

DUSJKABINETTET FOR ALLE

 

Vårt nyeste dusjkabinett gir deg toppkvalitet innen dusjdesign. PORSGRUND Showerama 10-5 tilbyr to modeller, det klassiske, pentagonale dusjkabinettet samt en mer moderne modell med firkantet design. Dusjkabinettene er enkle å montere, justere, bruke og rengjøre. Kvalitet kommer i mange former og ingenting er etterlatt til tilfeldighetene.   Showerama 10-5 er designet for å være en del av den moderne helheten på badet. Takket være slanke profiler og lett design, passer dusjkabinettene alle interiørstiler.

SHOWERAMA 10-5

Pentagonal

SHOWERAMA 10-5

Firkantet

Det pentagonale, klassiske dusjkabinettet gir deg litt ekstra plass på badet, og de minste størrelsene kan med fordel benyttes til små bad og hytter. Ønsker du et mer moderne og stramt baderom bør du velge den firkantede løsningen. Døråpningen i den femkantede modellen er mellom 500 og 560 mm bred, avhengig av dusjkabinettets størrelse. Døråpningen i den firkantede modellen er 600 mm bred. Showerama 10-5 passer også inn i rom med lavt tak, som for eksempel hytter eller kjellere siden totalhøyden er 2150 mm . Likevel har du 2000 mm dusjehøyde på innsiden. Den lave høyden på dusjkaret gjør det enkelt å komme seg inn og ut av dusjen.PROFIL OG GLASS:

Hvitt eller aluminium?
Klart eller frostet?

Velg mellom to typer glass; klart og frostet.
Fullfør stilen med profiler i hvitt eller aluminium, slik at dusjkabinettet reflekterer din smak og passer inn med resten av interiøret.
 


NYTT DESIGN:

Porsgrund Showerama 10-5 har et gjennomtenkt design ned til hver minste detalj. Rene linjer og slanke profiler er en hyllest til nordisk design og smak. Et bad er alltid summen av sine komponenter. Velg smart når du velger dusj.