INSPIRERT AV HVERDAGEN

 

Slanke linjer og moderne design gjør at den nye Showerama 10-5 ser bra ut i alle bad. Profilene er uten skjøter, noe som forhindrer at smuss fester seg til kantene og gjør rengjøringen enklere. Hver gang du dusjer vil du ha glede av den solide dusjkaret i kunstmarmor, dører som enkelt glir opp og følelsen av luksus fra takdusjen, som gir deg lyst til å synge i regnet. Hånddusjen er enkel å justere til din høyde - eller til barnas. 

SMARTE DETALJER FORENKLER HVERDAGEN

 

Skyvedørene er stødige og enkle å åpne. Lav inngangsåpning gjør at du enkelt kan gå inn og ut av dusjen. Hjulene under dusjkabinettet gjør at du enkelt kan flytte det når du skal gjøre rent.

 

Med integrert hårsil blir rengjøring av sluket mye enklere.

 

En moderne og stor hylle med plass til alle dine dusjprodukter. Du kan justere hyllen til den høyden som passer deg best. 

 

Det integrerte blandebatteriet er enkelt å betjene, selv med våte hender, slik at vannet blir akkurat så varmt som du vil ha det.

 

På jakt etter en avslappende og luksuriøs dusjopplevelse? Få den gode spafølelsen med en integrert takdusj i Comfort-modellen.

 

Profilene er tilgjengelig i hvitt eller i aluminium. I tillegg til klart glass, kan du også få frostet glass på baksiden av dusjen.  Dette er et fint alternativ for deg som ønsker å tone ned veggen bak dusjen.