ALLSIDIGE OG FUNKSJONELLE BADEROMSMØBLER

Høy kvalitet og rask installasjon

Porsgrund Elegant er et fleksibelt utvalg av møbler som passer både større og mindre bad. Møblene er laget av materialer av høy kvalitet, utviklet fra en lang nordisk designtradisjon. Se videoen og bli klokere på hvilke fordeler og funksjoner Porsgrund Elegant har for deg og dine kunder. 

Komplett sortiment

Vi vet at det kan være vanskelig å velge. Porsgrund Elegant baderomsmøbler er tilgjengelig i 3 forskjellige farger og 2 dybder. Det gir kundene mange alternativer, men kanskje også litt grått hår når valget må gjøres. Se hele sortimentet her

Visste du at vi også har andre møbelserier til badet som Porsgrund Glow?

 

Tips og triks

Trenger du hjelp til å installere Porsrgund Elegant møbler? Vi har samlet alle våre installasjonsvideoer og tips og triks her.

Se de korte videoene og lær hvordan du justerer møblene, hvordan du justerer skapdørene fra venstre til høyre eller hvor enkelt møblene monteres på veggen. 

 

Porsgrund Elegante reservedeler til møbler

Trenger du reservedeler til Porsgrund Elegant? Vi har gjort det enkelt for deg og samlet alt på en side.

Porsgrund Glow møbler

Glow er vårt mest fleksible og vårt største utvalg av møbler. Laget i et tidløst design og inspirert av en lang nordisk designtradisjon med en moderne vri. Alle skap leveres forhåndsmontert, klare til montering. Se videoen og finn ut mer om fordelene og funksjonene som er relevante for deg og kundene dine.  

Hvis du trenger hjelp til å installere Porsgrund Glow-møbler, kan du se på vår Porsgrund Glow Youtube-spilleliste for å bla gjennom tipsene og triksene våre her.