SLIK VELGER DU SERVANT

Vi har servanter i alle størrelser og for alle baderom. Siden servanten er et av de produktene du benytter mest bør du tenke på materialvalg, størrelse og på avsettingsplass rundt selve servanten.

Vi deler servantene våre inn i fire kategorier; tradisjonelle servanter, møbelservanter, servanter for plate og hjørneservanter. Tradisjonelle servanter er veggmontert og har ofte et mindre skap montert under. Møbelservanter er større servanter som danner overflaten på et møbel. Servanter for plate er som en gammeldags vaskebolle og er plassert oppå eller nedfelt i en benkeplate. For mindre toalettrom og gjestebad med liten plass kan man vurdere en hjørneservant for å utnytte plassen best mulig.

Husk at porselen er et naturmateriale, noe som gjør at oppgitte dimensjoner på servantene kan variere litt (+/- 2%). Dette er viktig når du skal ta mål til din nye servant.

 

En servant må tåle å bli brukt

En servant må tåle mye i løpet av sin levetid. Den utsettes daglig for rengjøringsmidler, såpe og sminke i tillegg til mye annet. Porselen er et sterkt og holdbart naturmateriale som motstår de fleste kjemikalier bortsett fra sterke syrer og sterke alkaliske midler. Porsgrunds servanter i porselen har den ekstra glatte Smart-glasuren som gir en svært glatt overflate hvor ikke smuss fester seg så lett. Servanter i porselen holder seg blanke og fine i år etter år.

Husk å sikre

Det er viktig at servanten blir montert på en trygg måte. Veggen i baderommet ditt bestemmer om servanten kan festes med skruer eller bærejern. Hør med en fagmann dersom du er i tvil.