Rimfree toalett

Ingen spylekant - ingen skjulesteder for smuss og bakterier

Porsgrund Glow toalettene og Porsgrund it! er nye toaletter som er såkalt "Rimfree". Det vil si at disse toalettene er helt uten spylekant. Et tradisjonelt toalett har kant rundt hele toalettskålen hvor vannet spyles inn under denne kanten. Teknikken i seg selv fungerer, men dessverre samler det seg smuss og bakterier under spylekanten.  Vi har løst problemet ved å tenke på toalett på nytt. Vi har utviklet en helt ny spyleteknikk som tillater at vi fjerner hele spylekanten. Resultatet er elegant, funksjonelt, hygienisk og enkelt å holde rent.


Den nye teknologien gir effektiv spyling

Essensen av Rimfree er at den patenterte teknologien styrer vannet effektivt dit det skal. Designet på toalettskålen gjør at spylingen blir effektiv selv med liten spylemengde. Toalettet blir elegant, praktisk og enkelt å holde rent.

Rent og tidsbesparende

Et Rimfree toalett er mye enklere å holde rent enn et toalett med spylekant.  Det er vanligvis nok med bare vann og klut til grunnrengjøringen og du slipper bruk av sterke rengjøringsmidler. Det er også betydelig raskere å gjøre et Rimfree toalett rent.