KVALITET

Vi liker å snakke om kvalitet. Det er et av våre favoritt samtaleemner. Porsgrund har jobbet med baderomsporselen i snart 70 år. I løpet av denne tiden har vi testet materialer, gjort nye innovasjoner og det viktigste av alt; vi har hørt på tilbakemeldingen fra kundene våre.
 
Våre produkter skal tåle både tid og bruk. Gode materialer er ikke det eneste som betyr noe. Funksjonalitet er like viktig som et godt utseende. Derfor tester vi hver minste detalj i alle Porsgrund produkter. Et produkt med et skruehull noen millimeter skjevt vil aldri finne veien til markedet.
 
Våre produkter lages i noen av de mest moderne fabrikkene i verden. Alle produkter blir kontrollert manuelt av erfarne hender og øyne. Alle produkter er selvfølgelig CE-merket og vi innehar også ISO 9001 sertifikat fra 1994 og ISO 14001 fra 1998.
 
Kvalitets-sertifikater er viktig å ha, men den beste kilde for å videreutvikle våre baderomsprodukter kommer fra de som monterer og bruker produktene våre. Porsgrund er et foretrukket varemerke hos mange rørleggere og andre profesjonelle i det beskrivende ledd.  

ISO 9001 og 14001

ISO sertifisering er en internasjonal akkreditering som mange selskaper over hele verden innehar. Dette innebærer blant annet an man sikrer at produktene er trygge, og at kvaliteten er god. Å inneha disse sertifikatene betyr at Prosgrund tar ansvar for både kunder og miljø.

 

Nordic Quality

Nordic Quality er et uavhengig kvalitetsstempel som garanterer miljøvennlige, energisparende og trygge produkter. Produktene er utviklet spesielt for å møte de krav til installasjon og funksjon vi har i de nordiske landene. Dette sikrer god økonomi i hele produktets levetid.