VÅRE DESIGNERE

 Porsgrund er kjent for god produktkvalitet og gjennomtenkte produkter. Dette takket være et team med talentfulle og profesjonelle designere med ulik internasjonal bakgrunn. Vi har sett hvordan baderommet har utviklet seg over tid tid og vi ser hva som ligger foran oss. Vi vet dette fordi vi er nær kundene våre og hele tiden tar hensyn til deres behov. Baderommet er ikke et rom vi renoverer ofte, så vær klok når du velger; utnytt kvadratmeterne og kjøp kvalitetsprodukter med klassisk, god design og funksjonalitet som tåler tid og bruk. 

 

IAN RANDLE

Ian Randle er en britisk designer som står bak vår nye dusjkolleksjon Showerama 10. Han setter stor pris på den Skandinaviske design fordi den er så ujålete og lite avhengig av trender og mote. Randle mener at et godt produkt er feilfritt, innovativt, ærlig og vakkert. Han respekterer de rene linjene og glatte formene som vi forbinder med Skandinavisk design. Det å utelate unødvendige skruehull og velge materialer som gjør designen enkel og stilfull. Et godt eksempel er de enkle dusjløsningene med smale profiler, klart glass og kun et åpent grep i dusjdøren i stedet for håndtak.

 

SCOTT DERBYSHIRE

Scott Derbyshire har designet Porsgrund Glow serien; en moderne baderomsserie som hedrer og ivaretar Porsgrunds tradisjoner og samtidig viser at estetikk og funksjonalitet er to sider av samme sak. 

Derbyshire henter inspirasjon på ulik måte avhengig av oppgaven. For Glow kom inspirasjonen fra snødekkede vinterlandskap, noe som tydelig kommer frem i Porsgrund Glow gulvtoalettet.

 

KAARLE HOLMBERG

Kaarle Holmberg er en finsk designer som står bak Porsgrund Seven D serien. I tillegg til produktdesign, foreleser han i fagene interiørarkitekt og møbeldesign og har på denne måte kunne dele med seg av erfaringene og understreke viktigheten av god kvalitet både i design og produksjon til sine mange studenter.

Holmberg designer praktiske løsninger som den doble vannsisternen på Porsgrund Glow og Seven D gulvtoaletter og den smarte Fresh WC duftstaven. Innovative løsninger som gir Porsgrunds toaletter det lille ekstra.

 

EINAR HAREIDE

Norske Einar Hareide startet sin designkarriere hos den svenske bilprodusenten Saab, og arbeidet også en kort periode hos Mercedes Benz før han returnerte til Saab som sjefsdesigner fra 1994 – 1999. Hareide har i dag sitt eget industridesigner selskap, Hareide Design, med kontorer både i Norge og Sverige. 

Hareide har designet alt fra møbler til biler. Selskapet har vunnet flere internasjonale priser for produktene de har designet og har en permanent utstilling i Museum of Moderne Art i New York.

 

ANTONIO CITTERIO

Italienske Antonio Citterio åpnet sitt første arkitekt- og interiørstudio i 1981. I 1996 hadde han vunnet internasjonal annerkjennelse for sine arbeider i flere prosjekter over hele verden. 

Citterios arbeider vises frem i Museum of Modern Art i New York og i Museum of Architecture and Design i Chicago. Citterio har designet porselensseriene Pozzi-Ginori Easy og Fast.