Gul baderomstrend

Klassiske baderom i 2023

Når badet skal renoveres eller få en makeover, er det naturlig for de fleste å tenke klassisk og tidløst. Men klassisk trenger ikke å være kjedelig. Med svært få detaljer kan du enkelt endre uttrykket eller stilen.

Vi fikk stylist og interiørkonsulent Katrine Roug til å komme med sitt syn på ulike klassiske bad som vil vare både i 2023 og i mange år fremover.

“Når man snakker om klassisk interiørdesign er det nesten umulig å unngå den fantastiske kulturarven og tradisjonene vi har i Norden når det gjelder design og byggeskikk. Mange av materialene som er brukt over tid er slitesterke både i kvalitet og stil, derfor har jeg valgt å gi to forslag til et klassisk bad med terrazzogulv.» sier Katrine Roug.

Gul tradisjon

Den ene er inspirert av 70-tallets klassiske interiørdesign. Med noen få detaljer som malt tak, firkantet glaserte veggfliser og møbler med trestruktur, trekkes tankene til en tidsperiode som aldri går av moten.

Ikke vær redd for farger

Mange tør ikke bruke farger i interiøret, og absolutt ikke på badet, men det er nettopp det gule taket som gir hele rommet karakter og varme. Og tenk hvor enkelt det er å male over hvis du blir lei av det, fremfor å bytte fliser eller møbler.

Grønn eleganse

Til det andre rommet har Katrine Roug valgt mørkegrønne glaserte veggfliser med spill til terrazzogulvet og for å beholde den klassiske stilen er det valgt hvite møbler.

“Dette er mitt syn på et bad som vil passe inn i de fleste hjem i mange år fremover. Små detaljer som sorte håndtak og beslag får rommet til å fremstå mer stilig og moderne, men er du mer glad i messing eller stål vil det passe like fint inn i rommet», sier Katrine.

Hvordan ser drømmebadet ditt ut?

Vi har laget et enkelt digitalt verktøy hvor du kan teste ulike løsninger for ditt nye bad. Du kan sette inn skap, speil, dusj, toalett og teste ut farger på både møbler, gulv og vegger. Begrenset kun av fantasi.

Det gjør det enkelt for deg å visualisere badet før du tar den store avgjørelsen.

Bli inspirert med Porsgrund brosjyren

Bare et raskt oppussingsprosjekt eller en totalrenovering?
Bla gjennom våre baderomsbrosjyrer for mer inspirasjon!

Flere inspirasjonsartikler og designtips