GLOW ER DEN NYE TOALETTSTANDARDEN FRA PORSGRUND

[No text in field]

Porsgrund Glow er den nye toalettstandarden

Du kjenner helt sikkert de klassiske toalettene, Porsgrund Trevi og Seven D. I 2016 innførte Porsgrund toaletter uten skyllekant som standard: Porsgrund GLOW. Se 10 gode grunner her til å skifte til den nye standarden med Rimfree.

Porsgrund Glows klare fordeler

 

 

Driftssikkert spylearmatur

Den kompakte og servicevennlige spylarmaturet er et resultat av mange års utvikling. Den er testet med over 200 000 skyll. Alle de mekaniske delene er plassert over vannoverflaten og påvirkes derfor ikke av kalk i vannet. Det gjør spylearmaturet svært driftssikker.

 

 

Enkel montering 

Det vegghengte Porsgrund Glow Toalettet har en unik patentert monteringsløsning, hvor opphenget er skjult. Det er raskt og enkelt for deg å montere – selv for én person.  

Både Porsgrund Glow 66 og vårt standard vegghengte toalett Porsgrund Glow 65 har Rimfree som standard. Monter toalettene på en Geberit Duofix for perfekt skyll og lavt vannforbruk.

 

Enkel justering av spylemengde

Porsgrund Glow toalettene er vannbesparende med 4 og 2 liters spylemengde, og bruker i gjennomsnittet 30% mindre vann enn eldre toalettmodeller. Du kan enkelt justere spylemengden til 6 og 3 liters, uten å fjerne sisternekappen.  

Se hvordan

 

Fleksibel vanntilslutning

På Porsgrund Glow toaletter er det enkelt å flytte vanntilkoblingen fra høyre til venstre side. Dette gjør det enkelt å montere toalettet i alle situasjoner, uten at du må trekke nye rør eller planlegge tilkoblingen i forveien.  Se hvordan

 

Komplett sortiment 

 Porsgrund Glow serien består av et bredt sortiment av gulvstående og vegghengte toaletter i forskjellige design. Det finnes et Porsgrund Glow toalett til et hvert behov.

Servanter og møbelpakker

Porsgrund Glow sortimentet består også av servanter i forskjellige størrelser og design. De finnes i størrelsen 40 til 60 cm brede. Du finner garantert en vask som passer, uavhengig av størrelsen på badet.

Porsgrund Glow møbelpakker er enkle for deg å håndtere og montere, og de passer perfekt til små bad. Møbelpakkene leveres ferdig montert fra fabrikk. De finnes i tre ulike bredder og dybder, samt to ulike design og farger. Få en kort gjennomgang av det fulle Glow sortimentet her

 Se sortiment her

[No text in field]