Ta vare på badet ditt

Ta vare på dusjen din

Ta bort vann fra glassveggene etter bruk med en vindusnal. Gjør du dette hver gang du dusjer vil det hjelpe deg med å bevare glassene fine i mange år. Rengjør dusjen regelmessig med et mildt rengjørignsmiddel, som f.eks. Porsgrund Showerclean. Bruk ikke produkter som inneholder sterke syrer, ammoniakk eller klorin siden disse kan gjøre skade på dusjen. Fett og såperester fjernes ved å bruke rengjørinsmiddel med en pH på mellom 10–12) og evt kalk eller rust kan fjernes ved å bruke et mildt rengjøringsmiddel med pH 4–5.


Små riper i dusjkaret kan fjernes med polish og voks. Dypere riper ved å gni lett med et våt-slipepapir (1,200 korn).


Frontpanelet på Porsgrunds dusjkabinettet er enkelt å fjerne for rengjøring. Dusjkabinettet fra Porsgrund kommer også med hjul under dusjkaret slik at det er enkelt å flytte på hele kabinettet når du vil rengjøre bak eller under dusjen.


Rengjøring av klosett

Porsgrunds klosetter har en svært glatt overflate (glasur) som gjør at lite smuss fester seg. Bruk et mildt rengjøringsmiddel - det er ikke nødvendig med sterke rengjøringsmiddel. Rengjør også klosettsetet med et mildt rengjøringsmiddel. De delene av klosettskålen hvor det konstant er vann bør vaskes med spesialmiddel for klosett. Unngå å skrubbe hardt siden det kan lage riper og ødelegge den glaserte overflaten. Spyleknappen oppå sisternen skal heller ikke vaskes med sterke vaskemiddel, unngå å bruke spray som trenger ned i spylekanppen og vask bare over med en myk vaskeklut. 


Rengjøring av servant

Våre servanter er også laget av porselen og rengjøres på samme måte som klosettene, med et mildt rengjlringsmiddel. .


Rengjøring av badekar

Regelmessig rengjøring med et egnet rengjøringsmiddel vil holde badekaret hygienisk og gjør at overflaten holder seg pen i lang tid. Alle våre badekar skal vaskes med et mildt rengjøringsmiddel og en myk vaskeklut for å unngå å skade overflaten. Riper i overflaten på badekar av sanitærakryl kan pussees forsiktig med våt-sandpapir og poleres opp etterpå. 


Hva gjør jeg dersom noe går i stykker?

Behold alltid kvitteringen. Alle våre produkter har har garanti som følger norsk kjøpslov. Henvend deg til forhandler der du kjøpte produktet så hjelper han deg videre.


Hvordan får jeg tak i reservedeler?

Dersom du behandler produktene godt å vedlikeholder dem slik det er anbefalt vil de holde seg godt i mange år fremover. Vi har likevel et godt utvalg av reservedeler for slitedeler som må skiftes ut etterhvert og også dersom skader oppstår. Reservedeler kan du bestille via din lokale rørlegger.